Jacob Elordi
Kendte

TikTok hylder "Euphoria"-stjerne og hans looks: Se billederne

af Marie Emilie Hofman 17. november 2023
Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix
Den australske skuespiller er på rekordtid blevet et stilikon. Og sociale medier kan ikke få nok af den ultracool skuespillers outfits, der blandt andet røber en forkærlighed for lækre designertasker.

Ligger du under for de samme algoritmer som os andre "Euphoria"-fans, så er det næppe gået din næse forbi, at sociale medier lige nu ikke kan få nok af en af seriens hovedpersoner, Jacob Elordi, der spiller skolens hotte fyr Nate.

For den seneste tid er Instagram såvel som TikTok svømmet med hyldester til den 26-årige australske skuespillers cool persona såvel som eminente stil.

I skrivende stund har hashtagget #jacobelordi hele 5,3 mia. visninger på TikTok, mens #jacobelordi style har 21,5 mio.

Der er med andre ord rigeligt med efterspørgsel på skuespilleren, der trods sin endnu spæde karriere har fået ikonstatus.

Og vi forstår godt hvorfor. For med sin selvsikre, skødesløse attitude viser han en stil, der blander klassisk elegance med cool streetstyle. Og kanaliserer Hollywood giganter a la James Dean og Marlon Brando såvel som modens Tom Ford.

Jacob Elordi
Foto: Mpnc/Backgrid/Ritzau Scanpix

Skuespilleren fik sit gennembrud som Nate i HBO-succesen "Euphoria" og havde forud haft en række mindre roller i romantiske komedier som Netflix' "The Kissing Booth".

I år er han dog aktuel med titler som Emerald Fennells "Saltburn" og Sofia Coppolas "Priscilla", der fortæller historien om Priscilla Presleys liv og i øvrigt er produceret af det hypede indieproduktionsselskab A24.

Og de nye titler på Jacob Elordis CV peger da også på, at skuespilleren har taget hul på en mere voksen og ambitiøs filmkarriere.

Det samme kan også siges om hans stil, hvor skuespilleren har taget sine røde løberlooks til nye højder. Dette blev ikke mindst understreget ved dette års filmfestival i Venedig.

Iført et look af et gråt tweed jakkesæt fra Bottega Veneta og Aviator solbriller fra Persol lignede skuespilleren en, der var trådt direkte ud af en italiensk film.

Jacob Elordi
Til pressevisning for filmen 'Priscilla' til Venedig Film Festival, 2023. Foto: Johnny Dalla Libera/SIPA/Ritzau Scanpix

Generelt gælder legen med dimensioner såvel som materialer for det nye stilikon, der har tilegnet alt fra skarptskårne jakkesæt, luftige bluser og chunky loafers i sin alsidige garderobe.

Og så er der selvfølgelig de misundelsesværdige accessories, hvor guldsmykker fra Tiffanys, statement solbriller og farverige designertasker bliver brugt til at give ekstra personlighed til hans looks.

Jacob Elordi
Til pressevisning for filmen 'Priscilla' til Venedig Film Festival, 2023. Foto: Poke/Backgrid/Ritzau Scanpix

Ikke mindst sidstnævnte er da også grunden til, at offentligheden for alvor har opsnappet Jacob Elordis stil. For i sine 'off-duty'-looks, er Elordi blevet spottet kombinere sin eminente streetstyle med en taskekollektion, der ville gøre selv Carrie Bradshaw misundelig.

Her gælder det ikoner som blandt andet Louis Vuittons "Speedy"-taske, selvfølgelig i nyankomne Pharrell Williams design, Bottega Venetas 'Cassette' og 'Fendi'-baguette.

Vi er med andre ord overbeviste om, at det ikke er de sidste stilfulde takter, vi har set fra den australske Euphoria-stjerne. Og indtil da kan du jo passende lade dig inspirere af nedenstående galleri.

Jacob Elordi
Jacob Elordi til Burberry modeshow, 2022. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP
Jacob Elordi
Venedig Film Festival, 2023. Foto: Pixmedia/ MEGA
Jacob Elordi
Jacob Elordi med ekskæresten og Euphoria Co-star, Zendaya, 2020. Foto: Snorlax / MEGA
Jacob Elordi
Valentino show, Milan Fashion Week SS24. Foto: Alfonso Catalano/SIPA/Ritzau Scanpix
Jacob Elordi
Åbning af Tiffany & Co. Fifth Avenue flagship store, New York 2023. Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Artiklen blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Lyt til Vi Unges podcast ’Ægte’, hvor content creator og skuespiller Fredrik Trudslev og sexolog Lene Stavngaard tager dig med på seksualoplysningsrejse og forsøger at give dig svar på alt det, du burde have fået at vide til seksualundervisningen i skolen.

MestLæste