Rihanna
Kendte

Se billedet: Rihanna spottet med ny hårfarve

Af redaktionen 14. november 2023
Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix
Det er ikke så få frisurer, der er undergået verdensstjernens hår gennem tiden – men denne er vi nu alligevel særligt vilde med.

Hvis der er nogen, der kan tale med, om mængden af timer brugt i frisørstolen, må det være Rihanna.

For få har som superstjernen skiftet frisurer, der årene igennem har rummet alt fra røde lokker til edgy sidecut (hvem husker ikke Rude Boy-æraen).

På det seneste har den eksperimenterende hårkunst dog måtte vige pladsen for en mere afdæmpet mørkebrun nuance i form af enten bølgede længder eller stilrene glatte lokker, der har omsluttet det verdenskendte ansigt.

Den enkle håræra kan muligvis også tilskrives, at Rihanna som bekendt er blevet mor til sin anden søn, som hun og partner A$ap Rocky bød velkommen tilbage i august.

Men nu har den verdensberømte sanger altså igen taget hul på en ny håræra. Og det er endda lige i tide til jul.

Rihanna
Foto: Rolo/Backgrid/Ritzau Scanpix

Men der er dog hverken larmende røde lokker eller dristige sidecuts at spore i det nye look, hvor sangeren fortsætter sin – skal vi sige – mere voksne tilgang til hårmode.

Denne gang dog blot i en blond version.

Til en middag blev Rihanna nemlig spottet for nylig i en ny tone af varm honning, som gav de glatte lokker et klassisk look.

Kombineret med looket af en lysebrun uldfrakke og slangeskindsstøvler indgydende looket, trods de baggy jeans, en mere afdæmpet stil, end vi ellers er vant til at se fra sangeren.

Og det er et look, der klæder sangeren og samtidig præsenterer et mere gængs bud på en ny hårfarve, skulle man selv gå i tænkeboks om en ny hårfarve inden julesæsonen.

Artiklen blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Lyt til Vi Unges podcast ’Ægte’, hvor content creator og skuespiller Fredrik Trudslev og sexolog Lene Stavngaard tager dig med på seksualoplysningsrejse og forsøger at give dig svar på alt det, du burde have fået at vide til seksualundervisningen i skolen.

MestLæste