Rihanna
Kendte

Har født: Rihanna og A$AP Rocky er blevet forældre til deres andet barn

af Marie Emilie Hofman 22. august 2023
Foto: Dprf/AP/Ritzau Scanpix
Navnet starter angiveligt med R.

Det übercool kendispar Rihanna og A$ap Rocky er blevet forældre for anden gang.

Ifølge det amerikanske medie TMZ har sangerinden nemlig født parrets anden søn. Og det er sket i al hemmelighed tidligere på måneden, nærmere betegnet den 3. august 2023.

Navnet på det nye familiemedlem er endnu ikke sivet ud, men rygterne går på, at det starter med R, skriver TMZ.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dermed tyder noget på, at RiRi-Rocky-imperiet går efter at videreføre traditionen af drengenavne, der starter på R.

Parret bød tilbage i maj 2022 sønnen RZA velkommen, der nu bliver storebror i en alder af blot 15 måneder.

RZA er opkaldt efter medlemmet af den legendariske hiphop-gruppe Wu-Tang Clan. Og vælger parret igen at gå i hiphop-arkiverne i jagt på drengenavne, kan vi jo begynde at gætte med. Et bud kunne måske være Raekwon, der er et andet medlem af Wu-Tang Clan.

Rihanna annoncerede tidligere på året sin graviditet, da hun optrådte i Super Bowls half-timeshow. Dette blev gjort i vanlig Rihanna stil, da hun sidst i showet åbnede sit skrigrøde jumpsuit og dermed afslørede et kig til den voksende mave.

Rihanna og ASAP Rocky
Rihanna og ASAP Rocky til 2023 Met Gala i New York tidligere i år. Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

Her var kimen lagt til endnu en runde af ikoniske graviditetsoutfits, som Rihanna er blevet synonym for gennem begge sine graviditeter. I alt fra baggy jeans, lyserøde dunjakker og gennemsigtige lingerikjoler med kig til maven, har hun ført an i et stille oprør mod en blufærdig mode for vordende mødre.

Noget, der ikke mindst blev understreget, da Rihanna blev offentliggjort som ansigt for Pharrell Williams længe ventede kollektion for Louis Vuitton Men tidligere på året. Og her var sangerindens flotte runde mave selvfølgelig i front for kampagnen.

Med den nye familieforøgelse får parret nu hænderne fulde. Men mon ikke sangerinden og Fenty-skaberen også kommer til at rocke stilen som mor til to.

Artikel blev første gang bragt på ELLE. Dette er en redigeret version.

Lyt til Vi Unges podcast ’Ægte’, hvor content creator og skuespiller Fredrik Trudslev og sexolog Lene Stavngaard tager dig med på seksualoplysningsrejse og forsøger at give dig svar på alt det, du burde have fået at vide til seksualundervisningen i skolen.