Skuespillerne fra "Teen Wolf"
Kendte

”Teen Wolf”-stjerners nøgenbilleder lækket

Af Sisse Tvegaard Andersen 16. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvornår lærer folk ikke at dele andres private billeder på nettet?

Endnu en gang har en kendt person fået delt private billeder og videoer på nettet. Denne gang er det gået ud over Cody Christian, der spiller Theo i ”Teen Wolf”, og som du også kender som Arias lillebror i ”Pretty Little Liars”. I løbet af weekenden kunne man flere steder på nettet se videoer, han tilsyneladende har optaget på Snapchat og sendt til en af sine veninder. Videoerne viser ham blandt andet foran et spejl, mens han onanerer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Nu er det slut med "Teen Wolf"

Bare dagen efter Cody Christians video blev lækket, dukkede der pludselig også nøgenbilleder af Tyler Posey op. Fans støttede heldigvis op om både Cody Christian og Tyler Posey og fik hashtaggene #werespectyoucody og #werespectyoutyler til at trende, ligesom de opfordrede alle til ikke at se billederne eller at sende dem videre.

Tag testen: Hvem er din "Teen Wolf"-date?

Skuespilleren Dylan Sprayberry, der spiller sammen med Tyler og Cody i ”Teen Wolf” lagde mandag morgen en sarkastisk besked ud på Twitter for at støtte sine venner. Her skrev han, at han overvejede at lægge sine egne nøgenbilleder på nettet, så andre ikke kunne tage æren for dem.

Det er bare aldrig i orden at dele sådan nogle billeder af andre!

I galleriet kan du læse ti vilde facts om "Teen Wolf":

10tingduikkevidsteom”TeenWolf”

Tyler Posey prøvede at få rollen som Jacob i ”Twillight”, men den gik til Taylor Lautner. Han har noget for ulveroller!
All Over
Ulvehylene i serien kommer ikke fra ægte ulve. De er faktisk optaget med gorillaer!
All Over
”Teen Wolf”-castet plejede at sammenligne sig selv med ”Venner” og beskrev Tyler Posey som Joey, Dylan O’Brien som Chandler, Colton Haynes som Ross og Tyler Hoechlin som Richard.
All Over
Det tager fire og en halv time at sminke Tyler Posey som varulv, inden de skal filme.
All Over
Faktisk bruger serien ikke så mange computereffekter, som man skulle tro. Kløer, blod, tænder og lignende er nemlig lavet som en del af kostumet.
All Over
Serien har flere gange brugt direkte citater fra filmen ”Teen Wolf”, der blev lavet i 1985 med Michael J. Fox i hovedrollen.
All Over
Dylan O’Brien forsøgte først at få rollen som Scott, og Holland Roden, der spiller Lydia, var til audition i rollen som Allison. Det kunne vi ikke forestille os!
All Over
Det er kun Tyler Posey og Shelley Hennig, som spiller Malia, der knurrer, når de optager scenerne. De andre gider ikke, for det bliver alligevel først optaget og lagt på bagefter.
All Over
Hvilken af Scotts evner ville Tyler Posey helst have? ”Evnen til at gro et skæg”, har han svaret. Haha!
All Over
Under en optagelse blev hele settet pludselig oversvømmet af en flod, og produktionen mistede for mange tusinde kroner udstyr, men ingen kom til skade. Heldigvis!
All Over

MestLæste