Skuespillerne fra Teen Wolf
Film & serier

Nu er det slut med ”Teen Wolf”!

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 22. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Snøft! Ræk os lige lommetørklæderne…

Den kommende sæson af ”Teen Wolf” bliver den sidste. Det har seriens producer Jeff Davies netop bekræftet på et Comic Con-panel i San Diego. Det er en sygt trist nyhed, men samtidig forstår man godt beslutningen. Karaktererne i ”Teen Wolf” er jo efterhånden så gamle, at de ikke kan gå på high school længere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Denne her "Teen Wolf"-nyhed er så sørgelig

Jeff Davis fortalte også, at sjette sæson kommer til at bestå af 20 afsnit. Det betyder, at seriens sidste afsnit samtidig bliver afsnit nummer 100.

Det bliver SÅ hårdt at sige farvel til en af de bedste teen-serier (og de fedeste karakterer!). Heldigvis har vi stadig sjette sæson at glæde os til, og efter den nye trailer at dømme kommer det til at blive en AWESOME sæson. Man ser også Stiles i den nye trailer, hvilket jo er totalt godt, for der var tvivl om, hvor meget Dylan O’Brien kunne være med i serien efter hans forfærdelige ulykke på settet til ”The Maze Runner: The Death Cure”.

Læs også: Dylan O'Brien var tæt på at dø

Se den megaspændende trailer til sæson seks her:

I galleriet kan du læse facts om "Teen Wolf":

10tingduikkevidsteom”TeenWolf”

Tyler Posey prøvede at få rollen som Jacob i ”Twillight”, men den gik til Taylor Lautner. Han har noget for ulveroller!
All Over
Ulvehylene i serien kommer ikke fra ægte ulve. De er faktisk optaget med gorillaer!
All Over
”Teen Wolf”-castet plejede at sammenligne sig selv med ”Venner” og beskrev Tyler Posey som Joey, Dylan O’Brien som Chandler, Colton Haynes som Ross og Tyler Hoechlin som Richard.
All Over
Det tager fire og en halv time at sminke Tyler Posey som varulv, inden de skal filme.
All Over
Faktisk bruger serien ikke så mange computereffekter, som man skulle tro. Kløer, blod, tænder og lignende er nemlig lavet som en del af kostumet.
All Over
Serien har flere gange brugt direkte citater fra filmen ”Teen Wolf”, der blev lavet i 1985 med Michael J. Fox i hovedrollen.
All Over
Dylan O’Brien forsøgte først at få rollen som Scott, og Holland Roden, der spiller Lydia, var til audition i rollen som Allison. Det kunne vi ikke forestille os!
All Over
Det er kun Tyler Posey og Shelley Hennig, som spiller Malia, der knurrer, når de optager scenerne. De andre gider ikke, for det bliver alligevel først optaget og lagt på bagefter.
All Over
Hvilken af Scotts evner ville Tyler Posey helst have? ”Evnen til at gro et skæg”, har han svaret. Haha!
All Over
Under en optagelse blev hele settet pludselig oversvømmet af en flod, og produktionen mistede for mange tusinde kroner udstyr, men ingen kom til skade. Heldigvis!
All Over

Læs mere om