Film & serier

Den her ”Teen Wolf”-nyhed er så sørgelig

Af Marie Søndergaard 13. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det bliver jo slet ikke det samme. Hvad tænker I om det her?

SPOILER ALERT! Hvis du ikke vil vide, hvad der blandt andet kommer til at ske i sæson 6 af ”Teen Wolf”, skal du ikke læse videre.

Okay, vi må ærligt indrømme, at det her er en af de sørgeligste vlogs, vi længe har set. Det er ikke fordi, der er tårer eller andet i den stil, men det er tydeligt at se og høre, hvor påvirket ”Teen Wolf”-skuespilleren Arden Cho er, da hun skal fortælle, at hendes rolle, Kira, ikke vender tilbage i seriens sæson 6.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvem er din "Teen Wolf"-date?

- Jeg har elsket min oplevelse med ”Teen Wolf”. Jeg elsker alle i crewet, og det har været tre og et halvt fantastiske år. Det er gået så hurtigt. Men desværre ser det ud til, at vi er færdige med Kiras historie, og hun er ikke med i sæson 6, siger Arden i videoen.

I starten har hun meget svært ved at få det sagt, og hun indrømmer også, at det er virkelig hårdt for hende. Det må være så svært, når det ikke er et valg, man selv har truffet! Vi kommer virkelig til at savne Kira i serien, men heldigvis er der tidligere blevet snakket om måske at lave en spinoff-serie med Kira, og vi krydser virkelig fingre for, at det bliver til noget.

Læs også: PLL-hottie skal være med i "Teen Wolf"

Se Ardens sørgelige video herunder:

I galleriet kan du læse ting, du ikke vidste om "Teen Wolf"!

10tingduikkevidsteom”TeenWolf”

Tyler Posey prøvede at få rollen som Jacob i ”Twillight”, men den gik til Taylor Lautner. Han har noget for ulveroller!
All Over
Ulvehylene i serien kommer ikke fra ægte ulve. De er faktisk optaget med gorillaer!
All Over
”Teen Wolf”-castet plejede at sammenligne sig selv med ”Venner” og beskrev Tyler Posey som Joey, Dylan O’Brien som Chandler, Colton Haynes som Ross og Tyler Hoechlin som Richard.
All Over
Det tager fire og en halv time at sminke Tyler Posey som varulv, inden de skal filme.
All Over
Faktisk bruger serien ikke så mange computereffekter, som man skulle tro. Kløer, blod, tænder og lignende er nemlig lavet som en del af kostumet.
All Over
Serien har flere gange brugt direkte citater fra filmen ”Teen Wolf”, der blev lavet i 1985 med Michael J. Fox i hovedrollen.
All Over
Dylan O’Brien forsøgte først at få rollen som Scott, og Holland Roden, der spiller Lydia, var til audition i rollen som Allison. Det kunne vi ikke forestille os!
All Over
Det er kun Tyler Posey og Shelley Hennig, som spiller Malia, der knurrer, når de optager scenerne. De andre gider ikke, for det bliver alligevel først optaget og lagt på bagefter.
All Over
Hvilken af Scotts evner ville Tyler Posey helst have? ”Evnen til at gro et skæg”, har han svaret. Haha!
All Over
Under en optagelse blev hele settet pludselig oversvømmet af en flod, og produktionen mistede for mange tusinde kroner udstyr, men ingen kom til skade. Heldigvis!
All Over

Læs mere om

MestLæste