colton haynes
Kendte

”Teen Wolf”-skuespiller springer ud som homoseksuel efter indlæggelse

Af Marie Søndergaard 6. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor er det dejligt for Colton Haynes, at han endelig føler sig klar til at fortælle hele historien.

Det er fire måneder siden, at en fan af Colton Haynes skrev på Tumblr, at hun var blevet meget overrasket, da hun fandt ud af, at Colton havde en homoseksuel fortid, og dengang svarede Colton, at det da ikke var nogen hemmelighed. Men det er er først nu, at han føler, at han er klar til at tage det sidste skridt og lægge alle kort på bordet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Man skal stå frem, når man er klar, og jeg var ikke klar endnu. Men jeg følte, at jeg skuffede folk ved ikke med det samme at sige alt, siger Colton i et interview med Entertainment Weekly, hvor han også fortæller, at han er homoseksuel.

Læs også: Hvordan ved jeg, om jeg er lesbisk?

Hans familie, venner og kolleger har vidst det længe, men han har ikke været åben omkring det i offentligheden før nu. Efter Tumblr-situationen i januar blev Colton indlagt på grund af angst, og det kunne tyde på, at det er behandlingen for det, der måske også har hjulpet ham til at springe ud i medierne.

- Når jeg kom hjem efter arbejde, spillede jeg stadig skuespil. Folk, som dømmer homoseksuelle eller andre, der er anderledes, forstår ikke, at det er det mest udmattende i verden at spille skuespil 24 timer i døgnet, siger Colton, som heldigvis har det meget bedre i dag.

Læs også: YouTuber springer ud i musikvideo

- Jeg er gladere og sundere, end jeg nogensinde har været før, og det er det, jeg vil fokusere på.

Vi er så glade på Coltons vegne over, at han endelig følte sig klar til at fortælle offentligheden om sin seksualitet <3

Herunder kan du læse ting, du ikke vidste om "Teen Wolf"

10tingduikkevidsteom”TeenWolf”

Tyler Posey prøvede at få rollen som Jacob i ”Twillight”, men den gik til Taylor Lautner. Han har noget for ulveroller!
All Over
Ulvehylene i serien kommer ikke fra ægte ulve. De er faktisk optaget med gorillaer!
All Over
”Teen Wolf”-castet plejede at sammenligne sig selv med ”Venner” og beskrev Tyler Posey som Joey, Dylan O’Brien som Chandler, Colton Haynes som Ross og Tyler Hoechlin som Richard.
All Over
Det tager fire og en halv time at sminke Tyler Posey som varulv, inden de skal filme.
All Over
Faktisk bruger serien ikke så mange computereffekter, som man skulle tro. Kløer, blod, tænder og lignende er nemlig lavet som en del af kostumet.
All Over
Serien har flere gange brugt direkte citater fra filmen ”Teen Wolf”, der blev lavet i 1985 med Michael J. Fox i hovedrollen.
All Over
Dylan O’Brien forsøgte først at få rollen som Scott, og Holland Roden, der spiller Lydia, var til audition i rollen som Allison. Det kunne vi ikke forestille os!
All Over
Det er kun Tyler Posey og Shelley Hennig, som spiller Malia, der knurrer, når de optager scenerne. De andre gider ikke, for det bliver alligevel først optaget og lagt på bagefter.
All Over
Hvilken af Scotts evner ville Tyler Posey helst have? ”Evnen til at gro et skæg”, har han svaret. Haha!
All Over
Under en optagelse blev hele settet pludselig oversvømmet af en flod, og produktionen mistede for mange tusinde kroner udstyr, men ingen kom til skade. Heldigvis!
All Over

MestLæste