Kendte

Taylor Swift vs. Scooter Braun: Dem holder stjernerne med

Af Selina Sander Jensen 3. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tidligere på ugen startede et kæmpe drama mellem Taylor Swift og Justin Biebers manager Scooter Braun. Se her, hvem stjernerne holder med.

Taylor Swift satte i søndags gang i et større drama i kendisland, fordi Scooter Braun har købt pladeselskabet Big Machine Records, der ejer al den musik, Taylor tidligere har lavet. Taylor kan ikke fordrage Scooter Braun – hun mener nemlig, at han har mobbet hende i årevis – og at han har brugt stjerner som Justin Bieber og Kanye West til at provokere og ydmyge hende. Derfor er hun meget ked af det og rystet over, at Scooter nu kommer til at eje rettighederne til hendes musik. Nu har adskillige andre celebs blandet sig og vist, hvem de holder med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Team Scooter:

En af de første, der valgte side, var Justin Bieber. Scooter har været hans ven og manager i mange år, og selv om Justin faktisk undskyldte overfor Taylor, i et Instagramopslag, gjorde han det klart, at han syntes, at Taylor gik over stregen i hendes blogindlæg omkring Scooter. Justin Bieber er altså Team Scooter Braun!

Hailey Bieber kommenterede på Justins opslag og skrev ”gentleman”. Hun holder altså i hvert fald med Justin og bakker ham (og nok også Scooter) op.

Demi Lovato har skrevet i en Instagam-story, at hun har arbejdet sammen med dårlige mennesker i musikbranchen, og at Scooter IKKE er en af dem. Hun fortsætter og skriver, at Scooter er en god mand, og at hun er glad for, at han er kommet ind i hendes liv. Hun slutter sin story af med at skrive, at folk skal stoppe med at mobbe, og at der er nok had i verden i forvejen.

Læs også: Test: Hvor meget ved du om Demi Lovato?

Sangerinden Sia har også vist sin støtte til Scooter. På Twitter skrev hun ”Du er en god mand Scooter. Jeg håber, at det her går over hurtigt.”

Team Taylor:

Selena Gomez, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Lana Del Ray, Rihanna, Adele og Little Mix skulle efter sigende have unfollowed Scooter Braun på Instagram et par timer efter dramaet startede søndag aften. Pigerne har altså Taylors ryg i sagen!

Senere fulgte Alessia Cara, Britney Spears, Halsey, Camila Cabello, Katy Perry og Iggy Azalea trop og trykkede unfollow på Scooter Brauns profil. Og det samme gjorde Billie Eilish, Harry Styles og Joe Jonas! Camila Cabello har dog skrevet på Twitter, at hun ikke ved så meget om, hvad der foregår, men at hun synes, artister skal have lov til at eje deres egen musik.

Der er ingen tvivl om, at Cara Delevingne holder med Taylor i dramaet. Hun kommenterede på Justins opslag og Haileys kommentar:

Læs også: De sejeste facts om Cara Delevingne

”Gentleman? Hailey og Justin, I må virkelig kede jer. Jeg ville ønske, at du brugte mindre tid på at stå op for mænd, og i stedet brugte tid på at forstå kvinder og respektere dem. Som en gift mand burde du løfte kvinder op, i stedet for at køre dem ned, bare fordi du føler dig truet. Jeg er ikke sikker på, at du rent faktisk forstår, hvad en undskyldning er. Problemet, som Taylor Swift taler om, handler om meget mere end et billede, og det ved du også godt. Som du selv siger, så har du ikke snakket med hende i flere år, og det betyder, at du ikke forstår situationen. Det gør jeg til gengæld. Så tag et skridt tilbage, og lær af det her. Vi burde alle være på det samme hold. Slut.”

Læs også: Rørende video: Ariana Grande bryder sammen i tårer på scenen

Også Ed Sheeran holder med Taylor! Ed Sheeran og Taylor Swift er nemlig rigtig gode venner, og selv om Ed ikke rigtigt har kommenteret på sagen, så har han skrevet på Instagram, at han har snakket med Taylor, som han altid gør.

Der er altså virkelig mange celebs som har vist Taylor støtte i sagen. Dog venter mange fans stadig på en officiel udmelding fra Ariana Grande. Da det blev offentliggjort at Scooter havde købt Big Machine Records, lagde Ariana en story på Instagram, hvor hun ønskede ham tillykke. Kort tid efter havde hun dog fjernet sin story igen... Scooter Braun er hendes manager, og derfor er mange spændte på at finde ud af, hvad hun egentlig siger til sagen …