Taylor Swift
Kendte

Taylor Swift havde et armbånd på, der tyder på en kærlighedserklæring

Af Signe Larsen 24. oktober 2023
Foto: Jamie Squire/AFP/Ritzau Scanpix
Søndag var popikonet Taylor Swift endnu engang på tribunen til en amerikansk fodboldkamp – og hendes nye venskabsarmbånd siger mere end ord.

Nej, de har stadig ikke bekræftet, at de dater. Men det er efterhånden rimelig tydeligt alligevel.

Popikonet Taylor Swift og NFL-spiller Travis Kelce svæver på en lyserød sky i øjeblikket, og søndag heppede hun endnu en gang fra tribunen på Arrowhead Stadium, da the Kansas City Chiefs spillede mod the Los Angeles Chargers.

Det er fjerde gang, hun er mødt op for at heppe på Travis Kelce og resten af hans hold – som altid var hun iført de røde farver fra "The Chiefs"-uniformen.

Denne gang spottede fans dog hurtigt en anden særlig detalje, nærmere bestemt et særligt armbånd om Taylor Swifts håndled, som formentlig bekræfter romancen mellem de to.

Hun bar nemlig et armbånd med to små søde hjerter og nummeret 87 – som er Travis Kelces trøjenummer.

Det er nok heller ikke helt tilfældigt, at det lige er et hjemmelavet perlearmbånd, hun har valgt at tage på til kampen.

Det er nemlig efterhånden blevet en tradition, at hendes fans, the Swifties, tager såkaldte venskabsarmbånd på til hendes koncerter og bytter med hinanden.

Det samme forsøgte Travis Kelce selv at gøre tilbage i juli, da han var til koncert med sangeren.

Det skulle angiveligt have været et armbånd med hans telefonnummer, han ville give til Taylor Swift. Det lykkedes dog ikke, og det fortalte den skuffede fodboldspiller i sin podcast.

Meget er tilsyneladende sket siden da – måske er det Travis selv, der har givet hende det nyeste armbånd?

Artiklen blev første gang bragt på femina update. Dette er en redigeret version.

MestLæste