Kendte

Taylor Swift giver julegaver til sine fans

Af Oliver Kokholm Ungermann 13. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wow, hvor heldig har man lov til at være? Taylor Swift har leget julemand, og givet sine fans megaseje gaver. Se her, hvad de har fået!

Taylor Swift er allerede kommet i julestemning, og derfor har hun i bedste julemandsstil givet gaver til nogle af hendes største fans.

Læs også: Taylor Swift forsvarer sang om Harry Styles

Flere af de heldige piger har afsløret, hvad de har fået på Twitter og YouTube, og en af dem er Hannah, der fortæller, at hun brød grædende sammen, da hun åbnede sine gaver. I pakkerne lå der blandt andet en kimono fra Japan, en kænguru-krystal halskæde fra Australien, NYPD-trøjer fra New York og makeup fra Los Angeles - sammen med et håndskrevet brev fra Taylor selv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hannah, jeg håber, du har det fantastisk, hvor end du er. Jeg har rejst uafbrudt, men jeg har taget nogle tidlige julegaver med hjem til dig fra alle verdens hjørner. Japan, Australien, New York og LA… Og ja, det er alt for tidligt at være totalt jule-crazy, men sådan er det! Jeg elsker at se dig så glad på din blog. Jeg er taknemmelig for, at jeg har dig i mit liv. Og jeg vil bare gerne fortælle dig, hvor meget du betyder for mig. Er det ikke det, højtiderne egentlig handler om? Love Taylor, står der i det megasøde brev.

Læs også: Selena Gomez og Taylor Swift modbeviser rygter

En anden fan ved navn Hailey, har lagt en video på YouTube, hvor man kan se, hvordan hun reagerede, da hun åbnede pakken fra Taylor, og her læser hun også et håndskrevet brev op fra den seje popstjerne. Se videoen herunder.

Hvor er det bare sejt, at Taylor har lavet personlige gaver til sine fans! Hvad synes I om gaverne?

7gangeTaylorSwiftharsungetomHarryStyles

“And to the fella over there with the hella good hair” Vi er så meget enige med dig, Taylor! Han har det flotteste hår. Ever!
“You got that James Dean day dream look in your eye” Ligheden mellem filmikonet James Dean og Harry Styles er slående!
“You got that long hair, slicked back, white t-shirt” Hvis der er noget, der kendetegner Harrys afslappede stil, er det hans tilbagestrøgne hår og hvide T-shirts i massevis.
“Didn't you flash your green eyes at me? Didn't you calm my fears with the Cheshire cat smile?” Harry har grønne øjne. Tjek! Harry er vokset op I den engelske by Cheshire. Tjek!
“Looking at it now, last December (last December)” Det var i december 2012, at parret viste sig sammen offentligt for første gang.
“They are the hunters, we are the foxes” Hvad er det, du har på, Taylor?
“Your necklace hanging from my neck. Two paper airplanes flying, flying, flying” Et af de første hints om, at Harry og Taylor datede, var, at de blev spottet med den samme halskæde. Den forestiller et papirsfly. Mon dog det er et tilfælde?

MestLæste