Kendte

Taylor Swift forsvarer sang om Harry Styles

Af Susie Pedersen 20. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sangen ”Out Of The Woods” handler om Harry Styles, og det står Taylor Swift ved, selv om den engelske sanger Olly Murs synes, det er latterligt. Se hendes seje svar her!

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at Taylor Swift skriver sange om sit kærlighedsliv - især sine berømte ekskærester. Taylors nye single "Out Of The Woods" handler om Harry Styles, som hun datede i en periode.

Læs også: Derfor slog Harry Styles og Taylor Swift op

Den engelske sanger Olly Murs synes, det er plat, at Swift altid skriver om sine ekskærester, og det undrer faktisk Taylor Swift en del, at han kun synes, det er mærkeligt, at hun gør det. Taylor er nemlig langt fra den eneste stjerne, der bruger sit kærlighedsliv som omdrejningspunkt i sine sange. Faktisk mener hun, at Olly Murs' holdning er direkte nedgørende mod Taylor som kvinde, da flere mandlige sangskrivere gør det samme.

- Jeg synes faktisk, at det er en meget sexistisk vinkel. Der er ingen, der siger noget til Ed Sheeran. Der er ingen, der siger noget til Bruno Mars. De skriver begge sange om deres ekskærester, deres nuværende kærester, deres kærlighedsliv, og der er ingen, der siger noget til det, fortalte Taylor Swift i radioprogrammet 2DAYFM, som svar på Ollys angreb.

Læs også: Taylor Swifts sure ekskærester!

Derefter forklarede Taylor, at hun altid har skrevet musik på den samme måde:

- Mit første album kom på gaden, da jeg var 16 år, og jeg skrev om mit liv, som jeg selv så det, og som jeg følte det, men så sker der det, når man får succes, at flere og flere bliver opmærksomme på det, man laver. Så selv om du har lavet det samme i hele din karriere som sangskriver, ændrer folk synet på det.

- Den vigtigste for mig er at opretholde helheden, hvilket betyder, at jeg som sangskriver stadig vil skrive om mit liv. Jeg kunne sagtens nedtone det, men folk ser altså dybden af det, jeg ligger i mine sange. Det bliver godt og ægte, når man ligger ægte følelser i sine sange, og det er værdifuldt, afsluttede Taylor.

Bum! Ta' den, Olly.

TaylorSwiftsvildestiludvikling

Nurh! Taylor havde også sin egen stil, da hun var barn.
2006
2007
2008
2008
2009
2009
2010
2010
2011
2011
2012
2012
2013
2013
2014
2014

MegetMere