Kendte

Taylor Lautner tilbage hos ekskæresten

Af Line Sølvhøj Jensen 2. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I flere måneder har Taylor Lautner datet sin ekskæreste Sara Hicks, som han var kæreste med i High School, og det lader til, at kærligheden stadig er hot mellem de to.

Taylor Lautner og Sara Hicks var kærester i High School, og det lader til, at parret igen har fundet kærligheden til hinanden. De sidste par måneder er parret blevet set sammen på date flere gange, og de er også blevet set holde hinanden i hånden offentligt på gaden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Er du Taylor Lautner-ekspert?

Taylor Lautner og Sara Hicks har blandt andet været i Santa Monica sammen, hvor de var til et Cirque De Soleil-show sammen, og de har været ude og spise middag sammen flere gange. Taylor Lautner har vist sig som en rigtig gentleman og åbnet døren for sin (måske) kæreste.

Læs også: Rygte: Taylor Lautner er homoseksuel.

Selv om Taylor Lautner har haft travlt med indspilningerne til "Twilight", så har han beholdt et nært venskab til Sara Hicks, og nu, hvor indspilningerne er overstået, har han for alvor tid til sin gamle flamme igen.

Tidligere har Taylor Lautner datet kendisser som Taylor Swift og Lily Collins. Nu er spørgsmålet så, om Taylor Lautner langt om længe har fundet sin eneste ene - hvad tror I?

Læs også: Lily Collins har kysset med Taylor Lautner.

Taylor Lautner, Sara Hicks, kærester, ekskærester, date, billeder, Twilight

På billedet ovenover er Taylor Lautner og Sara Hicks på vej hjem fra en middag i L.A., som de var på i påsken.

MestLæste