Kendte

Lily Collins har kysset med Taylor Lautner

Af Line Sølvhøj Jensen 8. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lily Collins er en af de piger, der har været så heldig at få lov til at kysse Taylor Lautner.

Lily Collins debuterede som skuespiller for to år siden, og en af de største stjerner, hun har arbejdet sammen med, er Taylor Lautner.

I filmen "Abduction" spiller Lily Collins og Taylor Lautner sammen, og der er både dramatik og romantik i filmen. I traileren til "Abduction" ses Lily Collins og Taylor Lautner i et hedt kys, og skal vi tro Lily Collins, så er det kun en forsmag på, hvad vi kommer til at se i filmen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Robert Pattinson og Taylor Lautner kysser.

- Det var en skør og sjov scene at indspille, og Taylor Lautner gjorde det virkelig behageligt. Vi må vente og se, hvad folk synes om den. Traileren viser kun en lillebitte del af kysset, afslører Lily Collins i et interview.

Test dig selv: Er du Taylor Lautner-ekspert?

Der går rygter om, at Lily Collins og Taylor Lautner er begyndt at date i virkeligheden. Men selv om Taylor Lautner tidligere har datet kendisser, som blandt andre Taylor Swift, så har Taylor Lautner udtalt, at han ikke ville have noget imod at date en fan.

- Jeg har ingen speciel type, jeg går efter, men loyalitet og ærlighed er vigtigt. Og at det er en, som kan være sig selv og slappe af og have det sjovt, fortæller Taylor Lautner.

Læs også: Taylor Lautner vil score fan.