Kendte

Sys Bjerre – Pailletter gør mig altid glad

Af Stine Bødker Nielsen 21. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du bestemmer selv, og du skal ikke finde dig i, hvad der er på mode - det mener seje Sys Bjerre. Vi fik en snak med hende om mode og stil.

Hendes superseje stil er helt unik, og så ligner hendes klædeskab en udklædningskurv. Sangerinden Sys Bjerre kiggede forbi Vi Unge-redaktionen og fortalte lidt om sin helt specielle stil!

Hvor finder du inspiration til din stil?
Jeg får nok mest inspiration fra folk på gaden. Og fra gamle film - jeg så "Singin' in the Rain" forleden, dér var god stil!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sys Bjerres bedste sommerminde

Hvor shopper du?
I genbrug og på loppemarkeder. Men også high street-butikker som H&M og Gina Tricot. Det er meget godt at skifte lidt.

En sjælden gang imellem køber jeg også mærker - for eksempel den kjole jeg har på i dag fra Sonia Rykiel, men jeg synes, det er noget pjat at give så mange penge for noget, bare fordi det er lavet af en bestemt person. I stedet holder jeg øje med, om noget kommer på vildt udsalg. Min kjole var sat ned med 40 procent til sådan en pre-udsalgsaften. Der stod kvinder i en lang kø, der slangede sig ned ad gaden, og jeg tænkte: "Åh nej, er jeg blevet en af dem?!" Jeg begyndte endda også at lægge en strategi om, hvordan jeg skulle løbe af sted for at få kjolen.

Sys Bjerre, mode, pailletter, mærkevarer, sej stil

Webjournalist Stine fik hyggelig snak med Sys Bjerre i sofaen. Chiller!

Hvad er dit bedste stil-tip?
Du bestemmer selv, hvad der er dig. Der er ikke nogen regler. Man skal ikke finde sig i, at nogen siger, hvad der er på mode. Hvis du ligner en gris i laksefarvet, så behøver du ikke gå i laksefarvet. Det bestemmer du selv. For mig selv synes jeg bare, det skal være sjovt at tage tøj på. Så kan det godt være, jeg ligner en, der har været i mine forældres udklædningskurv, men det har jeg også. Hele mit skab er fyldt med mine forældres udklædningskurv. Og hvis jeg er ked af det, kan jeg godt finde på at tage en gallakjole på. Pailletter gør mig altid glad!

Læs også: Sys Bjerre - Jeg skælder ud på mig selv

Hvad betyder dit look, når du optræder?
Nogle gange tager jeg bare det på, jeg lige har lyst til. Andre gange overvejer jeg, om det skal understøtte en sang eller være teateragtigt eller bryllupsagtigt. Men som regel er det bare, hvad jeg lige har lyst til at have på.

Hvad synes du om Lady Gagas stil?
Jeg synes, Lady Gaga er meget opfindsom. Hun har mange fede ting, men det var ulækkert, da hun havde en kjole på af kød … men nu er jeg også vegetar.

Læs også: Lady Gaga bruger formue på designerkjole

Sys Bjerre, mode, pailletter, mærkevarer, sej stil

Læs også: Find din nye stil

Hvad er jeres bedste stil-tip?

MestLæste