Kendte

Stjerner læser tarvelige tweets op om dem selv

Af Oliver Kokholm Ungermann 4. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det her den sejeste måde at tackle onde kommentarer på de sociale medier ever? Se Ariana Grande, 5SOS, Ed Sheeran og flere andre stjerner læse supertarvelige tweets op om dem selv her.

Det må være hårdt at skulle forholde sig til SÅ meget kritik, som stjernerne hver dag udsættes for på de sociale medier. Derfor er det også bare så meget sejere, når de vender den anden kind til og endda er i stand til at smile af det.

Læs også: Mobning: Får du meget hate?

Det gør blandt andre 5 Seconds of Summer, Ariana Grande, Katy Perry og Ed Sheeran og mange andre stjerner i den her megaseje video fra talkshowet "Jimmy Kimmel Live", hvor de bliver bedt om at læse en ond kommentar op fra Twitter om dem selv. Et indslag, som Jimmy Kimmel laver et par gange om året, og som denne gang kun er med musikstjerner.

Læs også: Ariana Grande skifter tro

Det sejeste ved det er, at de alle sammen kan grine af kommentarerne, selv om de er personlige - og på den måde skifter de fokus til, hvor latterligt det er at tale grimt om andre på de sociale medier. Sådan!

Se den sjove video her.

Stjernerdererblevetmobbet

- Jeg skiftede skole meget, da jeg gik i de mindre klasser, fordi pigerne var onde. Jeg blev blandt andet bedt om at dele invitationer ud til en fødselsdagsfest, jeg ikke var inviteret til, har Jennifer Lawrence fortalt om sin barndom til The Sun.
Demi blev mobbet ustandseligt af sine klassekammerater, hvilket førte til, at hun udviklede bulimi.
- Jeg blev mobbet, fordi jeg ikke spillede fodbold, men interesserede mig for musik og kunst. Men jeg vil gerne sige til de unge personer, der bliver mobbet og føler sig dårligt behandlet, at alt det, som folk gør grin med om dig, eller det, som får dig til at føle dig mærkelig, er det, som kommer til at gøre dig sexet, når du bliver voksen, har Justin sagt i Ellen.
- Jeg havde store øjne, store læber og store ører, og det blev der konstant lavet sjov med. Jeg kom altid grædende hjem fra skole, siger Mila til Daily Mail.
- Jeg lignende en dreng, indtil jeg blev 15 år. Jeg gik med min brors tøj, og jeg barberede ikke mine ben, og det var der mange, der gjorde grin med.
- Jeg blev mobbet hvert eneste sekund i folkeskolen, og de forsøgte at pille mig ned på grund af min energi. Men det gør en stærkere at vende den anden kind til og gå den anden vej, har Selena Gomez fortalt til cleveland.com.
- Jeg fik slået to fortænder ud af en fra sjette klasse, da jeg gik i første, og der blev kastet æg på mit hus. Jeg hadede skolen, jeg havde ingen venner der, og jeg passede bare ikke ind, har ”One Tree Hill”-stjernen fortalt.
- Jeg blev mobbet af nogle store, hårde piger, og jeg var bare lille mig. De smed mig ind på toilettet på skolen, og låste mig inde. Jeg bankede på døren, indtil mine hænder gjorde ondt. Men ingen kom. Jeg tror, jeg sad derinde en time, fortæller Miley Cyrus i sin bog ”Miles To Go”.
"Harry Potter"-stjernen droppede eftersigende ud fra universitet på grund af mobning. Hver gang hun svarede på et spørgsmål, skulle hendes klassekammerater have sagt ”tre point til Gryffindor”, for at gøre grin med hendes rolle i filmen.
- Jeg blev tævet i skolen, da jeg var yngre. Jeg var selv lidt af en idiot, men jeg synes alligevel, det var uprovokeret, når de angreb mig. Det startede fordi, de ikke kunne lide, at jeg opførte mig som en skuespiller, har Robert Pattinson sagt til Parade Magazine.

MestLæste