Kendte

Ariana Grande skifter tro

Af Susie Pedersen 21. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sangerinden Ariana Grande er ikke længere medlem af sin gamle, katolske kirke. Se, hvorfor hun var nødt til at skifte tro.

Ariana Grande og hendes storebror har valgt ikke længere at være en del af den katolske religion. Stjernens storebror er homoseksuel, og det accepterede søskendeparrets kirke ikke. Derfor valgte de sammen at åbne op for nye tros-muligheder.

- Da min bror fik at vide, at Gud ikke elskede ham, som han var, tænkte jeg: "Det er ikke cool". De var ved at bygge et sted for Kabbalah-tilhængere i Florida, så det tjekkede vi ud sammen, og vi følte virkelig en forbindelse til det med det samme, fortæller Ariana.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De sejeste facts om Ariana Grande

Indtil videre har Ariana Grande kun været glad for Kabbalah-troen, som ifølge hende selv har haft en god indflydelse på hende.

- Siden jeg skiftede tro, har mit liv udviklet sig i en smuk retning, og jeg tror, det har meget at gøre med de metoder, som jeg har lært at bruge igennem Kabbalah, fortæller hun og uddyber:

- Man skal passe på sine intentioner, så man ikke giver efter for sit ego. Du har kraften til at ændre din virkelighed. Du er nødt til at stoppe op, trække vejret og overveje, hvordan du vil reagere eller gribe en situation an, eller hvordan du tackler en negativ person i nærheden af dig. Det kræver en masse selvkontrol og øvelse samt viljestyrke, tror jeg.

Hvad synes I om Ariana Grandes beslutning om at skifte tro?

Læs også: Ariana Grande har set dæmoner

SeArianaGrandesvildeforvandling

MestLæste