Stjernepar, der blev kærester i 2016
Kendte

Stjernepar, der blev kærester i 2016

Af Marie Søndergaard 21. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uh, der har været masser af sød musik i stjerneland i år. Se her, hvilke stjerner der blev kærester i 2016.

Det kan godt være, at det mest er de hårde breakups i stjerneland, man hører om, men der er altså også masser af søde stjerner, der er blevet kærester i 2016. Vi har lavet et galleri med nogle af parrene, som du kan se nederst i artiklen.

Læs også: De blev IKKE kærester i 2016 - de slog op!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi havde faktisk helt glemt, at det var i år, det kom frem, at Liam Payne og Cheryl var sammen, og så må man sige, at Bella Thorne har fået scoret sig nogle lækre stjernefyre, efter hun og Gregg Sulkin slog op i sommeren 2016.

Læs også: De 7 flirteråd

Se billeder af de søde stjernepar, der blev kærester i 2016, herunder:

Stjerner,derblevkæresteri2016

Nina Agdal & Leonardo DiCaprioJa! Leo er kæreste med en dansk pige. Han har nemlig fundet sammen med modellen Nina Agdal, og der findes de sødeste billeder af dem, hvor de kysser og nusser på stranden.
Foto: All Over
Justin Bieber & Sofia RichieI sommer rejste Sofia med Justin rundt på tour, og hun blev tit set i tøj, der er en del af ”Purpose Tour”-kollektionen. Desværre varede forholdet ikke ret længe.
Foto: All Over
Katy Perry & Orlando BloomKaty og Orlando har været venner et stykke tid, men hvis man skal tro rygterne, føltes det pludselig som lidt mere end et venskab, efter de festede sammen i forbindelse med Golden Globes i starten af året. Der gik ikke længe, før de ikke gad at lægge skjul på deres forhold mere, men i slutningen af 2016 er der gået hårdnakkede rygter om, at de måske er gået fra hinanden.
Foto: All Over
Liam Payne & CherylDer er lidt usikkerhed omkring, hvornår det præcis var, at Liam og Cheryl fandt sammen, men det var i hvert fald i år, at det blev afsløret, at de dater. Faktisk er det nu blevet ret seriøst, for i 2017 skal de nemlig have et barn sammen – nurh!
Foto: All Over
Ariana Grande & Mac MillerI 2013 lavede de en sang sammen, men det var først i år, at Ariana og Mac endelig fandt sammen som kærester. De elsker at arbejde sammen, og vi håber på mange flere duetter fra de to i fremtiden.
Foto: All Over
Joe Jonas & Sophie TurnerDer var ingen tvivl om den søde musik mellem Sophie og Joe, da de blev set sammen til en koncert med Kings of Leon i starten af november. De har dog ellers været meget private omkring deres forhold.
Foto: All Over
Bella Thorne & Tyler PoseyDe havde været gode venner i noget tid, men venskabet blev åbenbart til kærlighed for Bella og Tyler, der kyssede og krammede foran fotograferne og lagde kæreste-agtige billeder på Instagram. Angiveligt skulle de dog efter kort tid have slået op efter et voldsomt skænderi.
Foto: All Over
Bella Thorne & Charlie PuthBella sørgede ikke længe over det forliste forhold til Tyler, for hun fandt nemlig hurtigt sammen med sangeren Charlie Puth. De blev set kysse på en strandtur og stillede også hurtigt op på den røde løber sammen.
Foto: All Over
Taylor Swift & Tom HiddlestonMedier over hele verden gik ret meget amok, da det kom frem, at Taylor havde fundet sammen med Tom, efter hun og Calvin Harris var gået fra hinanden. Taylor og Tom var meget offentlige med søde billeder på de sociale medier og smil til paparazzi-fotograferne, men måske gik det alligevel lidt for hurtigt, for forholdet varede ikke mere end nogle måneder.
Foto: All Over
Miley Cyrus & Liam HemsworthDet var lidt af en overraskelse (en virkelig dejlig en af slagsen), da Miley og Liam fandt sammen igen efter at have været fra hinanden i et par år. Angiveligt skulle de være forlovede igen, og vi håber, at det bliver til et bryllup denne gang.
Foto: All Over
Demi Lovato & Luke RockholdEfter Demi og Wilmer Valderrama gik fra hinanden efter mange år sammen, fandt Demi i år sammen med Luke, som er professionel kampsportsudøver.
Foto: All Over
Kristen Stewart & Alicia CargileKristen har haft et år i kærlighedens tegn. Hun har nemlig både haft romancer med den franske sanger Soko, sin personlige assistent, Alicia Cargile, og sangeren St. Vincent.
Foto: All Over

MestLæste