Kendte

Spyttede Harry Styles på Chris Pine? Olivia Wilde svarer endelig

Kicki Bengtsen 22. september 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De sidste par uger har et spørgsmål været på alles læber: Spyttede Harry Styles på Chris Pine? Nu svarer Harrys kæreste, Olivia Wilde, endelig.

Spyttede Harry Styles på Chris Pine eller ej?

Det var det helt store spørgsmål efter premieren på filmen "Don't Worry Darling" til Venedig Film Festival for et par uger siden.

Her sad Chris Pine allerede til rette, da Harry Styles kom ned og satte sig ved siden af ham, men Chris Pine reagerede på en måde, der fik folk til at spekulere i, at Harry Styles sendte en spytklat i skødet på ham.

En gestus, der ikke var helt utroværdig, fordi der i forvejen har været rygter om store problemer under optagelserne til filmen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

28-årige Harry Styles var selv ude at afvise at have spyttet efterfølgende, og nu kommer hans kæreste også til hans undsætning.

I det seneste afsnit af "The Late Show with Stephen Colbert" afviser Olivia Wilde nemlig, at Harry spyttede på 42-årige Chris Pine.

Hun sad selv lige ved siden af og var dermed førstehåndsvidne til episoden, og hun er ikke imponeret over de efterfølgende rygter.

Se "spyttet" her:

- Han gjorde det ikke, siger den 38-årige skuespillerinde i talkshowet og fortsætter:

- Jeg synes, det er et perfekt eksempel på, hvordan folk leder efter drama, hvor end de kan. Harry spyttede ikke på Chris. Det gjorde han virkelig ikke!

Chris Pine var da også selv hurtig til at afkræfte spytklat-rygterne ved at kalde dem "et forsøg på at skabe drama", og det samme var Harry Styles gennem sin talsperson, som udtalte følgende kort efter:

- Det er en latterlig historie. Den er komplet falsk og resultatet af en underlig illusion, der tydeligt er ude på at bedrage og give mulighed for tåbelige spekulationer.

Herunder kan du se Olivia Wilde tale med Stephen Colbert om den tilsyneladende ikke-eksisterende spytklat.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste