Fie Laursen aflyser abort
Kendte

Skræmt Fie Laursen aflyser abort

Af Nadia Laas Hansen 11. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fie Laursens abort skulle have fundet sted mandag, men hun aflyste.

For en uge siden afslørede Fie Laursen, at hun var gravid. Og med hendes tidligere udtalelser om abort, var vi mange der troede, at hun ville beholde barnet – eller bortadoptere det, som hun også selv skrev om.

Alligevel nåede Fie Laursen frem til, at hun ville have en abort. Blandt andet fordi, at faren til barnet angiveligt skulle have truet hende med at tage barnet fra hende, når det er født.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Et barn fortjener trygge rammer - ikke en evig krig eller en far, der kører psykisk terror," skrev Fie Laursen om beslutningen om at få en abort.

Læs også: Fie Laursen har fået spontan abort

Fie Laursen havde derfor planlagt en medicinsk abort, hvor man via piller fremprovokerer en abort. Men den har hun nu aflyst efter en masse henvendelser fra læsere, som har dårlige erfaringer med medicinsk abort.

”Jeg er blevet fuldstændig skræmt af medicinsk abort efter alle jeres indsendte historier, og derfor har jeg valgt en kirurgisk abort, som min læge faktisk foreslog. Jeg afventer lige nu et brev fra Hillerød Hospital om hvornår den skal foretages, men min læge sagde, at det ville være inden for 2 uger,” skriver Fie Laursen på sin blog.

Det er især blødningen og smerterne, men også frygten for at kunne se det lille foster skylle ud af kroppen, der har fået Fie Laursen til at vælge en kirurgisk abort.

Du kan læse mere om abort her.

Læs mere om