fie laursen
Kendte

Fie Laursen er gravid!

Af Marie Søndergaard 5. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bloggeren Fie Laursen står lige nu over for en virkelig svær beslutning.

I går kom Fie Laursen med en kæmpe afsløring på sin blog. Hun fortalte nemlig sine mange læsere, at hun er blevet gravid, og at hun overvejer at få en abort, selv om hun generelt er meget imod det. Lige nu er hun i Los Angeles, men i dag flyver hun tilbage i Danmark, fordi hun ikke kan holde ud at tænke på, at barnet vokser i maven på hende.

Læs også: Alt om Fie Laursen

Faren til barnet er en fyr, som Fie så lige før, hun tog til LA. De datede ikke ret længe, men da Fie slog op, truede han hende angiveligt, og hun synes ikke, at barnet skal vokse op med sådan en far, skriver hun på sin blog. Hun tror derfor, at det ender med at blive en abort, selv om hun også har overvejet at bortadoptere barnet væk.

Læs også: Noah Cyrus savner Fie

Fie skriver, at hun kan mærke små stik i maven, og hun kaster op på grund af sin graviditet. Hvis man skal tro den test, hun har taget, er hun fire-fem uger henne, og det er derfor hun gerne vil hurtigst muligt tilbage til Danmark.

Du kan læse Fies blogindlæg om graviditeten her!

Herunder kan du læse, hvordan du bliver YouTube-stjerne som Fie!

SådanbliverduYouTube-stjerne

- Det fede ved YouTube er, at du kan vælge lige det emne, du har lyst til, lige meget hvor fjollet det er. Beauty er kæmpestort, men jeg laver også videoer om at være teenager, om dating og skøre videoer, hvor jeg bare finder på noget sjovt.
- Folk elsker, når det føles autentisk og troværdigt, så husk at være dig selv. Hvis du kun går ind i det for at få succes, kommer du ikke til at få det.
- Da jeg startede, var mit kamera ikke det bedste, og jeg plejede at filme om aftenen med min bordlampe som den eneste belysning. Så mit råd vil helt klart være, at du optager med et kamera i okay kvalitet, og gør det om dagen med et naturligt lys fra et vindue.
- Det er vigtigt, at du uploader mange videoer, og gerne så ofte du kan. Det betyder også, at du bliver nødt til at elske at gøre det hårde arbejde, for du kommer til at klippe dine videoer selv, og det kan godt være et stort pres - så du skal helt klart have en passion for at lave videoer.
- Det kræver lidt tid og tålmodighed at blive en mester til at lave videoer, men YouTube er faktisk ret simpelt at bruge. Jeg er ikke lige så teknisk god som andre YouTubere, men jeg er selvfølgelig bedre end mine bedsteforældre. Når jeg har et teknisk problem, plejer jeg bare at søge på Google, og så får jeg som regel svar på mit spørgsmål.
- Selv om du kun har fem abonnenter, skal du huske at have fokus på dit publikum og lave godt indhold til dem. Så længe du har det sjovt med det, er det det eneste, der betyder noget.

Læs mere om

MegetMere