Kendte

Skal Shawn Mendes og Camila Cabello forloves?

Af Anna Birch Jakobsen 8. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hollywood-parret Shawn Mendes og Camila Cabello har snart datet i 1,5 år. Nu fortæller Camila Cabello, at hun har lært rigtig meget om kærlighed sammen med Shawn - og der er ingen tvivl om, at kærligheden er stor. Shawn har nemlig sagt, at han har fundet den helt rette pige. Betyder det mon, at der er en forlovelse på vej?

Camila Cabello og Shawn Mendes blev venner helt tilbage i 2014.

I mange år gik der rygter om, at de to sangere hemmeligt datede, men både Camila og Shawn benægtede deres romantiske forhold og sagde, at de 'bare var meget gode venner'.

I juli 2019 indrømmede de to turtelduer, at de var begyndt at date. Så måske har de i virkeligheden været lidt mere end venner - eller i hvert fald lidt bedre venner, end de selv var klar over.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu er det snart 1,5 år siden, og 'Shamila' er gået hen og blevet et favoritpar i Hollywood.

Læs også: Alt du skal vide om Shawn Mendes’ kærlighedsliv

Camila har for nylig udtalt sig om sin kærlighed til Shawn - og hvor meget det egentligt har lært hende om kærlighed at være sammen med ham - i et post på Instagram.

I postet fortæller Camila om, hvordan kærlighed aldrig er perfekt - heller ikke mellem Hollywoods it-par 'Shamila'.

"Nogle gange er det ikke så simpelt, som det ser ud på billeder. Nogle gange er det rodet, svært, ubehageligt og grimt lol. [...] Og at være forelsket betyder at vælge den samme person at gå igennem de svære ting med - igen og igen. Det er meget smukkere og ægte end at være 'perfekte'," skriver Camila.

Læs også: Camila Cabello afslører: Det er "udmattende" at elske Shawn Mendes

'Det perfekte par' er i virkeligheden bare en forestilling - og selvom det kan se nok så perfekt ud, når Camila poster kyssebilleder af hende og Shawn, eller de står på scenen sammen og performer, så har de også problemer i deres forhold.

Men som Camila skriver, så handler det om at komme igennem de svære ting sammen og løse problemerne.

Det er parret tilsyneladende gode til, for Shawn er stadig overbevist om, at han har fundet den helt rette pige.

Læs også: Shawn Mendes og Camila Cabello kysser under ”Señorita”-optræden!

I et interview snakker Shawn nemlig om at dele resten af livet sammen med Camila - og det får os til at undre: Er der mon en forlovelse på vej?

Se interviewet i videoen herunder.

MestLæste