Kendte

Skal præsidenten blandes ind i Justin Biebers retssag?

Af Thomas Flindt 30. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Flere tusinde amerikanere vil have Justin Bieber ud af landet, og nu skal USA’s præsident Barack Obama måske blandes ind i sagen. Læs historien her!

Efter at Justin Bieber i sidste uge blev anholdt for at køre bil under indflydelse af euforiserende stoffer og for at køre ræs i Miami Beach, er tusindvis af amerikanere gået på gaden for at få Justin Bieber sendt ud af landet.

Læs også: Ariana Grande støtter Justin Bieber

Ifølge flere nyhedsmedier har over 100.000 amerikanere skrevet under på, at de gerne vil sende Justin Bieber ud af landet, og ifølge landets love skal præsidenten tage sagen op, hvis en underskriftindsamling når 100.000 underskrifter inden for 30 dage - der er kun gået seks.

Det er måske lidt hårdt at vælge denne løsning, men Justin Biebers kommende retssag i Miami Beach kommer nok til at være helt afgørende i beslutningen om, hvorvidt Justin Bieber må blive boende i USA.

Læs også: Hvad skal der ske med Justin Bieber?

I går var superstjernen hjemme i Toronto, Canada for at besvare politiets spørgsmål angående en voldssag fra den 29. december 2013, hvor en af Justin Biebers bodyguards angiveligt skulle have slået en limousinekører. Det er altså ikke Justin, der er anmeldt, men hans bodyguard.

Hvad synes I om, at præsidenten måske skal være med til afgøre, om Justin Bieber må blive boende i USA?

JustinBieberstranden

MestLæste