Kendte

Hvad skal der ske med Justin Bieber?

Af Stine Nielsen 24. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Få hele historien om, hvad der skete med Justin, da han blev anholdt, og se, hvad der skal ske med ham fremover.

Tidligt i går morges blev Justin Bieber og hans ven Khalil anholdt i Miami, og de er sigtet for have kørt bil under indflydelse af rusmidler og for at have kørt ræs.

Justin modsatte sig anholdelsen, hvilket han også er blevet sigtet for, men han blev ikke voldelig. Politiet har desuden udtalt, at Justin var meget samarbejdsvillig, da han kom med på politistationen og fik taget fingeraftryk og forbrydelsesfoto.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Havde røget hash
Justin indrømmede over for politiet i Miami, at han havde drukket alkohol, røget hash og taget receptpligtig medicin, inden han satte sig bag rattet. Ifølge Hollywoodlife.com er det Justins mor Pattie, der har givet ham pillerne, som virker mod angst.

Far spærrede vejen
Justins crew havde afspærret vejen for at gøre plads til, at han kunne køre ræs, og Justins far Jeremy Bieber var med til holde vejen spærret. Jeremy var altså sammen med Justin, da han blev anholdt.

Læs også: Er Justin Bieber færdig med musik?

Løsladt mod kaution
Justin blev stillet for en dommer i går, hvor han fik læst sine sigtelser op. Bagefter blev han løsladt mod at betale en kaution på 2500 dollars - over 13.000 danske kroner. Flere medier skriver, at Justin var meget ked af det og græd, efter han havde været foran dommeren.

Risikerer fængsel
Justin er nu fløjet hjem til Los Angeles. Det er ikke afgjort endnu, om Justin bliver straffet, for han skal i retten først. Hvis han bliver fundet skyldig, risikerer han max at komme i fængsel i seks måneder, at få 50 timers samfundstjeneste og at få fjernet sit kørekort i en periode.

Har hyret advokat
Allerede nu forbereder Justin sig på en retsag, og han har hyret en berømt advokat, der hedder Roy Black til at forsvare sig.

Justins forbrydelsesfoto fra Miami Beach Politi.

Hvad synes I om det, der er sket med Justin?

MestLæste