Kendte

Skal Justin Bieber synge julesange for at undgå straf?

Af Thomas Flindt 28. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En borgmester i Australien foreslår Justin Bieber, at han synger julesange i byen i stedet for at blive straffet for ulovlig graffiti – læs historien her!

Supersøde Justin Bieber er blevet ret glad for at male graffiti - han har blandt andet malet sin skaterrampe hjemme i Los Angeles sammen med Chris Brown, men graffiti er ulovligt, hvis man maler på bygninger, man ikke ejer eller har fået tilladelse til at male på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se videoen: Justin Bieber bygger en skole

Justin Bieber var derfor ved at komme galt af sted i Brasilien og Argentina tidligere på måneden, men slap for tiltale, da han havde fået lov til at male graffiti. Det havde han desværre ikke i Brisbane, Australien, hvor han netop har været for at optræde.

Superstjernen har sammen med sit crew malet en pink "Pac-man"-lignende figur på en væg, nær det hotel han boede på i Brisbane. Byens borgmester, Tom Tate, sendte først et graffitifjernelseskit, men da det ikke blev taget i brug, gik han til medierne.

- En normal person, som maler graffiti, vil få 80 til 100 timers samfundstjeneste, fortæller den utilfredse borgmester til Nine Networks.

Læs også: Justin Bieber undskylder sin opførsel

Tom Tate er dog tilfreds, hvis Justin Bieber bare får nogen til at vaske graffitien væk, men hvis Bieber ikke gider det, har han også et alternativt forslag:

- Kom og syng julesange til vores kommunale julefest den 7. december i en time, og jeg lader dig gå, lyder det fra Tom Tate.

Hvad synes I: Skal Justin Bieber fjerne graffitien eller synge julesange?

JustinBieberogChrisBrownsgraffiti

Chris Brown malede for nylig Karrueche Trans Porsche.
Monstrene, som Chris Brown malede på sit hus. De er nu blevet vasket væk efter klager fra naboerne.

MestLæste