Kendte

Justin Bieber undskylder sin opførsel

Af Thomas Flindt 14. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Superstjernen Justin Bieber siger undskyld til sine fans efter en misforståelse under en koncert i Argentina. Læs historien her!

Justin Bieber kom ved et uheld til at gøre sine argentinske fans sure under en koncert i Argentina. Under en sang blev der nemlig kastet et argentinsk flag op på scenen, men i stedet for at samle det op, så fejede han det af scenen - en opførsel som, argentinerne synes, er respektløs.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er Justin Biebers nye sang om Taylor Swift?

Men ifølge Justin Bieber selv, så er det hele én stor misforståelse, og han har derfor skrevet en lang undskyldning på sin twitter.

- Jeg elsker Argentina, og jeg havde nogle af mine bedste shows der. Folk smider ting på scenen under hele showet, så jeg giver det til sceneholdet, så ingen kommer til skade (…). Jeg fik at vide, at det var en trøje, men selv om det var et flag, ville jeg aldrig gøre noget respektløst mod Argentina, skriver Justin Bieber på sin twitter.

Tag testen: Hvor meget ved du om Justin Bieber?

Superstjernen siger bagefter undskyld til sine fans og Argentinas befolkning, og han håber, at de vil tilgive ham. Under artiklen kan I se klippet, som fansene i Argentina er blevet sure over.

Er det rigtigt af Justin Bieber at sige undskyld, eller overreagerede hans argentinske fans?

JustinBieberNEOF/W13

MestLæste