Kendte

Signe Kragh: ”Jeg tog 1000 billeder for at få det perfekte IG-opslag”

Af Karoline Mathilde Rasmussen 9. februar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Privat
Tænker du også tit over, hvad historien bag kendissers Insta-billeder mon er? Vi har talt med Youtuber Signe Kragh, som fortæller de sjove og særlige historier om sine billeder.

Youtuberen Signe Kragh redigerer helst ikke sine billeder – altså, medmindre det drejer sig om katte. Få historien om syv af Signes Instagram-billeder, og bliv mindet om, at du ikke nødvendigvis skal købe en taske, bare fordi den er sat ned til halv pris.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

DEN FALSKE KAT

– Jeg redigerer normalt ikke mine billeder så meget, men her har jeg så brugt halvanden – ja, HALVANDEN – time på at redigere en kat ind i billedet, hvilket overhovedet ikke giver nogen mening. Jeg kan ikke forklare, hvorfor jeg fik ideen, udover at jeg er et kæmpe kattemenneske, og at jeg elsker katte så meget. I den forstand giver det god mening, at der lige skulle være en kat …

“DO IT FOR THE GRAM”

– Nogle billeder er der bare med det samme, og andre er der IKKE! Jeg plejer altid at tage mange billeder, men det her var vanvittigt. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg tog over 1000 billeder for at få det her. Forhistorien er, at jeg var på ferie på Kreta med en fyr, og jeg havde udset mig dette spot. Det tog 15 minutter for os at gå derhen – i 40 graders varme og på spidse sten. Altså, det krævede vitterligt blod, sved og tårer. Not worth it – og megasynd for ham, ha ha.

BURBERRY < JUSTIN BIEBER

– Baggrundhistorien for det her billede er, at det endelig var blevet dagen, hvor barer måtte åbne i Danmark igen efter coronanedlukningen. Jeg var ude at drikke øl med Christopher Stampe, som også er youtuber. Vi kom i rigtig godt humør, og jeg så denne Burberry-taske, der var sat ned fra 10.000 til 5.000 kroner. I mit hoved lød det som en supergod deal, meeen … Jeg har kun brugt tasken én gang, fordi jeg synes, den er megairriterende at have på. Købet skulle dog stadig dokumenteres! Nu overvejer jeg at sælge tasken og bruge pengene på koncertbilletter og meet-andgreet med Justin Bieber, når han kommer til Danmark, ha ha.

LEJLIGHED OG NEDLUKNING

– Billedet er fra en dag, hvor jeg var megastolt! Det er nemlig dagen, hvor jeg virkelig følte mig voksen og købte min helt egen lejlighed, som jeg stadig bor i nu. Det var godt nok også samme dag, Danmark lukkede ned den 11. marts 2020, og jeg var megasyg – det kan man dog ikke se på billedet.

DEN FALSKE KAT

– Jeg redigerer normalt ikke mine billeder så meget, men her har jeg så brugt halvanden – ja, HALVANDEN – time på at redigere en kat ind i billedet, hvilket overhovedet ikke giver nogen mening. Jeg kan ikke forklare, hvorfor jeg fik ideen, udover at jeg er et kæmpe kattemenneske, og at jeg elsker katte så meget. I den forstand giver det god mening, at der lige skulle være en kat …

SOLSENGEN, DER FORSVANDT

– Billedet er fra den ferie, jeg “begyndte” at tage bikinibilleder. Jeg går meget op i ikke at redigere noget på mig selv, altså udover at justere lysstyrke og skarphed. Meeen på originalbilledet var der bare en kampirriterende liggestol lige ved siden af mig, som jeg fik fjernet fra det billede, jeg postede. Jeg var meget stolt over, at ingen opdagede min redigering.

Er der noget specielt ved at poste bikinibilleder frem for mere påklædte billeder?

– Både og. Jeg var nervøs omkring det, fordi jeg før har sagt, at det ikke er noget for mig, men som jeg er blevet ældre og mere bevidst om det, er det blevet okay. Hvis jeg poster et bikinibillede er det altid fra en ferie, hvor jeg har bikini på i forvejen – det er ikke sådan, at jeg vil tage undertøjsbilleder. “It’s not for me”.

“GRIM KAT”

– Jeg er et KÆMPE kattemenneske og fik besøg af min søsters kat i 3 uger. Billedet er egentlig bare et screenshot fra en video, og det var ikke meningen, det skulle postes som et normalt billede. Men det blev det alligevel, og det eksploderede med kommentarer. Der var ret mange “negative” reaktioner, som mest gik på, at det er en grim kat – altså, den er jo heller ikke så køn. Katten hedder forresten Heidi.

GENNEMFØRT HALLOWEEN-LOOK

– Jeg skulle til Halloween-fest med Anna Briand og Jasmin Lind, og sådan så det ud, da jeg kom hjem. Resultatet efter en god omgang Halloween-makeup – som i øvrigt så helt vanvittig ud, inden jeg fjernede den!

MestLæste