Kendte

Fredrik Trudslev: Sådan var mit møde med Dua Lipa

Af: Karoline Mathilde Rasmussen 17. januar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Elisabeth Eibye
Tænker du også tit over, hvad historien bag kendissers vilde Insta-billeder mon er? Vi har talt med influencer Fredrik Trudslev, som fortæller de sjove og særlige historier om sine billeder.

Det hedder sig, at et billede siger mere end 1.000 ord – kunne det ikke være ret fedt at høre nogle af dem? Det er præcis, hvad vi har bedt Fredrik Trudslev om her, hvor han fortæller de sjove og (s)ærlige historier om fem af sine Instagram-billeder og én TikTok-video.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

FIRE DAGE MED DAGBOG

– Jeg er typen, der tit får “en periode” … Her havde jeg så en periode på et par dage dage, hvor jeg tænkte, at jeg var typen, der skrev dagbog. Det her var første gang, jeg skrev i den, og det giver bare et ret godt billede af, at jeg seriøst er mærkelig. Jeg fik idéen, fordi jeg havde læst en bog af Hella Joof, hvor jeg blev betaget af hendes sprog, og så tænkte jeg, at det her, det kan blive stort: “Hvis jeg nu skriver i dagbog hver dag, kan jeg udgive det som en bog på et tidspunkt.” Min dagbogsperiode varede to-tre dage. Så blev det kedeligt.

MØDET MED DUA LIPA

– Ja, der er selvfølgelig billedet med Dua Lipa … Jeg var så nervøs, og så blev resultatet det her, hvor jeg ligner en, der er SÅ ligeglad med situationen. Det er taget på Roskilde Festival, og jeg skulle lave en kampagne, som indebar, at jeg skulle interviewe Dua – ja, vi er på fornavn. Det var lige, inden hun skulle spille, og under hele koncerten var jeg sådan over for de andre publikum: “Guys, jeg kender hende altså, ha ha.” Hun var faktisk supersød, og jeg levede højt på det. Hver gang der bliver spillet noget med hende i dag, er jeg sådan: “Jeg har fået taget et billede med hende.”

THE MILLION DOLLAR SHOT

– Det her er totalt opstillet. Jeg var i Spanien med min familie og havde slæbt min søster med ud på vandretur i en-to timer for at få taget et godt bjergfoto. Jeg fik taget sådan 2.000 billeder herfra, og det var udelukkende for at se godt ud. Jeg har rigtig taget T-shirten af for at udstråle, at jeg har det varmt – men i virkeligheden er det totalt opstillet.

ZOMBIE MED PARYK

– Jeg var ikke klar over, at det her billede var blevet taget. Det er fra den aften i sommer, hvor Danmark røg ud af EM. Jeg var pissefuld, og så vågnede jeg dagen efter med det her ene billede i kamerarullen. Jeg husker det overhovedet ikke. Heldigvis havde jeg ikke lavet noget pinligt i løbet af aftenen – jeg havde mest bare gået rundt som en zombie med en paryk på. Det vides ikke, hvis paryk det er – den var der bare, ha ha.

POSERER I SUPERBRUGSEN

– Det er bare så ægte, det her billede! Og det er ikke engang opstillet – faktisk vidste jeg ikke, jeg havde taget det. Men det er et billede af mig, der står i kø i SuperBrugsen, og det ser jo helt skævt ud! Da jeg så det, tænkte jeg bare: “Står jeg seriøst sådan? Er det sådan, jeg ser ud, når jeg står i kø?!” Ja, jeg fik ret meget moralsk opbakning for det, da jeg lagde det ud, og siden da har jeg tænkt ret meget over, hvordan jeg står, når jeg står i kø.

MIN FØRSTE APOTEKSVIDEO

– Mange har spurgt, hvor jeg har fået idéen til mine apoteksvideoer på TikTok. Jeg lavede den første video under corona, hvor jeg var på apoteket for at købe diarrépiller. Og by the way: Hvorfor er apoteker SÅ dårligt indrettet? Ekspedienten var så forfærdelig, råbte og skreg, og hun var sådan ud i hele butikken: “Skal du have hurtigtvirkende eller langsomtvirkende diarrépiller?” Dude, selvfølgelig vil jeg ikke have langsomtvirkende diarrépiller – hvem vil det? Heldigvis var pillerne billige. 22 kroner eller sådan noget. Da jeg kom hjem, var jeg så arrig og havde brug for at komme ud med det, så jeg satte min mobil op og filmede det. Bagefter så jeg videoen og tænkte: “Gud, der er potentiale i det her.” Så det hele kom fra en ægte oplevelse.

Læs mere om

MestLæste