Kendte

Shawn Mendes og Camila Cabello holder i hånden … Og kysser?!

Af Selina Sander Jensen 5. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter Shawn Mendes og Camila Cabello udgav sangen ”Señorita” er datingrygterne om dem blusset op (igen), og nu er de to blevet spottet sammen i Hollywood, mens de holdt i hånden! Se billederne her.

I årevis har der været rygter om, at den 20-årige sanger Shawn Mendes datede den 22-årige sangerinde Camila Cabello. Gang på gang har de to stjerner dog begge afvist rygterne og fortalt, at de bare er gode venner.

For to uger siden blev der for alvor skruet op for datingrygterne igen, da Shawn og Camila udgav singlen (og musikvideoen) ”Señorita”, hvor de to stjerner kommer meget tæt på hinanden. Og kort tid efter gik Camila fra sin kæreste Matthew Hussey.

Nu er Shawn og Camila blevet spottet sammen onsdag aften i Hollywood, hvor de holder i hånden – og kysser?! Kilder siger, at Camila var på vej hjem til Shawns hus i West Hollywood, da billederne blev taget.

Læs også: Alt du skal vide om Shawn Mendes' kærlighedsliv

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se billederne her:

Så måske er der altså alligevel noget om datingrygterne denne gang … Camilas og Shawns fans er i hvert fald helt oppe at køre over de her billeder af ”Shamila”. Tror du, at Shawn og Camila dater?