Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

Shawn Mendes: ”Jeg vil ikke synge for Camila”

Af Emil Minana, redigeret af Selma Babette Ringmann Søgaard 23. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Shawn Mendes fortæller i et nyt interview, at han ikke bryder sig om at synge for Camila Cabello, når de er alene. Se videoen og find ud af den helt særlige grund.

Hollywood-it-parret, Shawn Mendes og Camila Cabello, har været kærester i lidt over et år, og meget tyder på, at parret stadig er meget forelsket i hinanden. Sidste år fik de endda lavet kærestetatoveringer, dog ikke af det samme motiv, men tatoveringerne blev lavet af den samme tatovør.

Selvom parret er tætte, afslørede Shawn Mendes i et nyt interview, at han faktisk slet ikke bryder sig om at synge foran kæresten, Camila Cabello, når de er alene.

Men selvom Camila ikke kan forvente smukke toner fra sin kæreste, tror vi nu alligevel, at Shawn er en rigtig sød kæreste. I traileren til hans nye dokumentar ”In Wonder” udtaler Shawn nemlig, at alle hans sang handler om Camila Cabello. Men udover at være en skøn kæreste, er han også en god ”Instahusband” – og det kommer til udtryk, når han eksempelvis tager flotte billeder af Camila. Hvem ville ikke gerne have en personlig fotograf, der samtidig med det er en sød kæreste?

Læs også: Camila Cabello skal spille populær Disney-prinsesse

I et nyt instagrampost delte ”Havana”-sangerinden, at hun for første gang i sit liv har fået kort hår. Cabello, der ellers er kendt for sit rapunzel-lange hår, skrev i instapostet: ” Jeg har haft langt hår hele mit liv, nu er det tid til at mærke luften på mine skuldre, fotokredit: @shawnmendes.”

Udover kærestetatoveringer har it-parret nu fået matchende frisurer.

Se med i videoen, hvor værten Emil Minana fortæller om den helt særlige grund til at sangfuglen, Shawn Mendes, ikke er meget for at synge foran Camila Cabello, der også er kendt for sin smukke sangstemme. I videoen får du også de nyeste detaljer om sangparrets forhold.

MestLæste