Kendte

Shawn Mendes aflyser turné: "Jeg skal fokusere på mit helbred"

Af Klara Hauberg Hansen 27. juli 2022
Foto: Xavier Collin/SIPA/Ritzau Scanpix
Tidligere på måneden valgte sangeren at udskyde resten af sin turné, men nu har han taget den endelige beslutning om at aflyse resten af koncerterne.

Det var en trist melding, den 23-årige verdensstjerne Shawn Mendes kom med i starten af måneden.

Her lød det, at han følte sig nødsaget til at udskyde de kommende tre ugers turné, da han ikke følte sig mentalt klar, og at han måtte fokusere på sit helbred.

Men trods et par ugers pause, står det nu klart, at sangeren ikke vender tilbage til scenen inden for den nærmeste fremtid.

Det annoncerer han på sin Instagram-profil, hvor han skriver, at han har besluttet at aflyse den resterende del af hans turné.

- Jeg startede den her turné med følelsen af, at jeg var glad for endelig at være tilbage på scenen og optræde live, efter en lang pause grundet pandemien, men sandheden er, at jeg slet ikke var klar til, hvor svært det er at være på turné efter al den tid, skriver han og fortsætter:

- Så efter at have talt med mit team, og efter at have arbejdet tæt sammen med en fantastisk gruppe af professionelle, så står det nu klart, at jeg er nødt til tage den tid til at fokusere på mig selv og vende stærkere tilbage.

Sangeren beskriver videre, at han håber, at det måske er muligt at genoptage turnéen på et senere tidspunkt, men at det vigtigste lige nu er hans egen mentale sundhed. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den 23-årige stjerne forsikrer dog sine fans om, at de ikke skal frygte, at det her betyder, at der ikke vil komme mere ny musik fra ham i fremtiden.

- Det knuser mit hjerte, at jeg er nødt til at fortælle jer det her, men jeg lover, at jeg vil vende tilbage så snart, det er muligt, og så snart jeg har taget mig den rette tid til at få det bedste.

I alt var det 12 shows, der blev udskudt, men nu er det hele den resterende del af hans turné, der er blevet aflyst. Derfor er koncerten, han skulle afholde i Danmark den 13. juli næste år altså indtil videre også aflyst. 

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk

Læs mere om

MegetMere