Kendte

Joker Selena Gomez og Camila Cabello med deres single-civilstatus her?

Ema Seferovic 20. april 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
De to verdensstjerner Selena Gomez og Camila Cabello er gået sammen om at genskabe en ikonisk TikTok-video, og det har mildest talt fået internettet til at gå amok. Se de to stjerners sjove video lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selena Gomez + Camila Cabello er lig med opskriften på en viral video på TikTok. De to verdensstjerner er gået sammen om at lave en sjov video på Selena Gomez TikTok-profil, og det har fået internettet til at gå amok. I videoen ser man de to stjerner hænge ud med hinanden. De mimer til en lyd i videoen, som fans allerede er begyndt at spekulere en masse i i forhold til, at de nu begge to er singler. Camila Cabello, som for nylig annoncerede sit breakup med musikeren Shawn Mendes, og Selena Gomez, der tidligere har datet stjerner som Justin Bieber og The Weeknd, har begge været meget ærlige og åbne omkring det at være single.
Og nu er fans begyndt at spekulere i, om videoen mon er en kommentar til deres singleliv? Udover spekulative kommentarer, har de to stjerner også modtaget søde kommentarer som for eksempel "Duoen vi ikke vidste, vi havde brug for".
Se videoen lige her:

MestLæste