Kendte

Selena Gomez’ rørende budskab

Af Oliver Kokholm Ungermann 23. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wow, vi fik kuldegysninger, da vi hørte den her vildt rørende tale fra Selena Gomez. Se videoen her!

Da Selena Gomez i går aftes var vært ved showet "We Day", der skal inspirere børn og unge til at en bedre fremtid, sendte hun alle hjem med gåsehud.

Læs også: Selena Gomez taler ud om sin tid i rehab

Hun afsluttede nemlig aftenen med en tale om, hvordan man ikke skal lade haters bestemme over sit liv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Når folk ser på mig, ser de ikke en typisk 22-årig, der tager tingene, som de kommer. De ser det, de selv gerne vil se, og det giver en masse forventninger. Jeg ved, hvordan det er at blive dømt, og jeg ved, hvordan det er, når andre har en mening om dig, uden de kender dig. Jeg ved, hvad I går i gennem, for jeg går igennem det samme hver eneste dag, sagde hun indledende.

- Jeg vil gerne sige til jer, at I er IKKE defineret af Instagram-billeder, et like eller en kommentar. Det definerer jer ikke! Tricket er at fokusere på kærligheden, slog Selena rørende fast og fortsatte:

Læs også: Taylor Swift taler ud om uvenskab med Selena Gomez

- Der er så meget kærlighed i den her verden, og på det her stadion. Lad være med at sætte grænser for jer selv på grund af andres forventninger. Vi fortjener alle mere, end vi tror, og i sidste ende er alle haters bare baggrundsstøj, sagde hun og afsluttede den flotte tale med et citat fra Taylor Swifts kæmpe hit "Shake It Off".

- Som min ven Taylor siger: "The haters are gonna hate. Just shake it off".

Se hele talen i videoen herunder.

TjekSelenaGomez’nyekollektionforAdidasNEO

MestLæste