Kendte

Selena Gomez opsøger spøgelser

Af Line Sølvhøj Johansson 11. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Dér, hvor alle vi andre gyser og føler os utrygge, har Selena Gomez det virkelig sjovt. Hun har indrømmet, at hun elsker at besøge hjemsøgte huse!

Uh! Bare tanken for os til at gyse, for er der noget, vi ikke er glade for, så er det spøgelser og hjemsøgte huse! Men sådan har Selena Gomez det ikke. Hun elsker tanken om spøgelser!

Læs også: Ke§ha: Jeg har været sammen med et spøgelse.

Men faktisk burde Selena Gomez være lidt bange for spøgelser, for hun har haft en oplevelse på et hospital, som var ret uhyggelig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg kan virkelig godt lide at være bange! Jeg kan godt lide at besøge hjemsøgte huse… Jeg besøgte engang et hjemsøgt hospital, som var meget sært, fortæller hun og forklarer:

- Vi så ting… Vi gik ind i det her rum, og vi skulle være der i nogle minutter og være helt stille, så vi kunne høre noget. Jeg ved ikke, om de lavede sjov med os, men de historier, de fortalte, fik mig til at flippe helt ud.

Men oplevelser har åbenbart bare gjort Selena Gomez endnu mere interesseret i spøgelser og uhyggelige ting.

Læs også: Læserne fortæller: Jeg har set et spøgelse.

Selena Gomez er ikke den eneste, der har set et spøgelse. Miley Cyrus har fortalt, at hun for nogle år siden mødte et spøgelse i en lejlighed i London.

- Det var virkelig uhyggeligt. Jeg troede, jeg så en lille dreng sidde på håndvasken, da jeg tog et brusebad, så jeg panikkede helt, fortalte Miley og sagde:

- Måske er jeg skør, men jeg sværger, jeg kunne se denne lille dreng, der sad på vasken og sparkede med sine fødder. Jeg var nødt til at flytte. Det er ikke løgn. Jeg vil aldrig nogensinde bo der igen.

Læs også: Harry Styles' nye hus er hjemsøgt.

Er I bange for spøgelser, og har I nogensinde set et?

SelenaGomezstranden

MestLæste