Kendte

Selena Gomez: - Jeg ved, hvad jeg fortjener

Af Line Sølvhøj Jensen 31. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selena Gomez giver i et interview udtryk for, at hun nu kender sine grænser og ved, hvad hun fortjener. Det lader til, at Selena er ved at være glad igen.

I lang tid har der været fokus på, at Selena Gomez har haft det skidt efter bruddet med Justin Bieber. Flere af hendes nærmeste har udtalt, at Bieber har en dårlig indflydelse på hende, og de har forsøgt at holde dem fra hinanden.

Læs også: Selena Gomez blev mega starstruck.

Men selv om Selena Gomez har det svært, så indrømmer hun, at hun er en stærk kvinde, der ved, hvad hun vil og hvad hun fortjener.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Først og fremmest så ved jeg, hvad jeg kan klare, og hvad jeg ikke kan klare. Og jeg tror også, det er vigtigt, at jeg som kvinde ved, hvad jeg fortjener, og hvad jeg ikke fortjener, og det gælder både i min karriere og i mit private liv, udtaler Selena Gomez.

Læs også: Er Justin Bieber far udne at vide det?

Det lader til, at Selena Gomez har fået en portion girl power, og at det måske er hendes venner og familie, der har hjulpet hende med at få det godt igen. Selena Gomez giver i hvert fald udtryk for, at de positive mennesker i hendes liv har en god indflydelse på hende.

- Du er, hvem du omgiver dig med. Du er nødt til at omgive dig med positive mennesker, der kan opmuntre dig og hjælpe dig, og jeg er heldig, at jeg har venner i musikbranchen og nogle udenfor musikbranchen, som er der for mig, siger hun.

Læs også: Gør Selena Gomez nar af Justin Bieber?

Tror I, at Selena Gomez hentyder til Justin Bieber i sine udtalelser?

JustinBieberogSelenaGomez

MestLæste