Kendte

Selena Gomez blev mega starstruck

Af Benedikte Brix 17. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilken kendis gjorde Selena Gomez så starstruck, at hun gemte sig under et bord, da hun mødte ham? Se svaret her.

Da Selena Gomez var backstage til MTV Movie Awards i søndags, mødte hun en stor skuespiller, der fik hende helt ud af flippen.

Læs også: Selena Gomez planlægger vild fest

- Jeg var inde i mit omklædningsrum, og jeg var lige blevet færdig med at optræde. Det bankede på min dør, og en stemme sagde, at Brad Pitt gerne ville ind, og jeg var bare sådan: "Han må gerne komme ind", fortæller Selena Gomez og fortsætter:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg prøvede at spille lidt cool og være rigtig sød. Så snart han gik, løb jeg hen og gemte mig under et bord i omkring to minutter, fordi jeg slet ikke kunne tro på det, der skete.

Men hvad var det, Brad Pitt sagde, der gjorde Selena Gomez så starstruck?

Læs også: Selena Gomez - Jeg tror stadig på kærligheden

- Han var sådan: "Må jeg få et billede af dig?" og så sagde jeg: "Må JEG få et billede med DIG?", forklarer Selena Gomez i Ellens talkshow.

- Jeg var så nervøs. Og det gjorde mig stresset, men det var fint nok. Jeg havde det faktisk sjovt, og jeg mødte jo Brad Pitt, så…

For kort tid siden blev Selena Gomez starstruck, da hun så Jennifer Aniston, som er hendes yndlingskarakter i tv-serien "Venner".

Læs også: Gør Selena Gomez nar ad Justin Bieber

- Jeg løb væk fra Jennifer, da hun sagde: "Hej". Jeg var mega bange for hende. Jeg var så skræmt, at jeg løb min vej, og det er jeg virkelig flov over. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre - det er Rachel!

Hvordan ville du reagere, hvis du mødte Selena Gomez eller et af dine store idoler?