Kendte

Selena Gomez: Jeg er single

Af Benedikte Brix 24. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selena Gomez afslører, at hun og Justin Bieber ikke længere er kærester, og at hun hader fyre med for stort ego. Se Selena droppe et tv-interview, fordi en journalist spørger om Justin, her!

Selena Gomez, der lige nu er ude med albummet "Stars Dance", bekræfter, at hun og Justin Bieber ikke er sammen mere, selv om de to blev fotograferet sammen for nylig.

Læs også: Justin Bieber skriver konstant til Selena Gomez

I et interview med radioværten Ryan Seacrest, blev hun spurgt, om hun stadig dater Justin.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Nej, det gør jeg ikke, svarede hun.

Er du single?

- Ja, det er jeg.

I andre interviews har Selena Gomez udtalt, at det er meget unødvendigt at fokusere på spørgsmål om Justin Bieber, og det lader til, at hun slet ikke vil tale om ham længere.

I dette tv-klip (fra Selenas fødselsdag i mandags) vælger Selena Gomez helt at droppe interviewet, da værten stiller et spørgsmål om Justin Bieber. Interviewet foregår over satellit, og efter Selena har set lidt ubekvem ud ved situationen og smilet til en person uden for kameraet, bliver forbindelsen brudt. Se klippet her:

Nu er Selena Gomez altså single, men forholdet til Justin har givet hende en god erfaring.

Læs også: Selena Gomez: Jeg synger om Justin Bieber

- Jeg lærte meget. Jeg lærte, at jeg helt sikkert bør holde det mere privat næste gang, fortæller hun og fortsætter med et hint om, hvad hun ikke vil have hos sin næste kæreste:

- Helt ærligt. Jeg tænder virkelig af på egoer. Du er, som dem, du omgiver dig med. Jeg ved, det er en kliché, men det er rigtigt.

Samtidig har Justin Bieber frabedt sig at få spillet Selenas musik, når han er ude på spillesteder og lignende for at optræde.

Læs også: Taylor Swift vil have Selena til at glemme Justin

Inden de to blev kærester, havde Justin drømt om Selena længe. Faktisk ville han på en date med hende allerede som 15-årig. Det afslørede han i et radiointerview i 2009 - to år før, de to begyndte at date.

Tror I, at Selena Gomez og Justin Bieber finder sammen igen?

JustinBieberogSelenaGomez

MestLæste