Kendte

Selena Gomez indrømmer, at hun ikke har den bedste sangstemme

Af Amalie Takahashi Christiansen 12. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den kendte popsanger Selena Gomez har altid fået kritik for sin sangstemme, men det har aldrig stoppet hende fra at lave musik – læs med når hun svarer sine "haters" igen…

Selena Gomez startede sin musikkarriere i en ung alder, og siden er det gået stærkt for den nu store popsangerinde.

Ingen tvivl om at Selena har en stor skare af fans, der bliver ellevilde, når hun giver optrædener og udgiver nyt musik – men alligevel har hun altid fået kritik for sin sangstemme og er blevet beskyldt for ikke at kunne synge…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selena udgav sit tredje og nyeste album i rækken, Rare, den 10. januar 2020, hvorefter hun deltog i The Kelly Clarkson Show den 6. marts 2020 for at tale om sin musik, og om hvordan hun håndterer sine "haters":

”Jeg ved, at folk måske ikke synes, at jeg er den bedste sanger,” sagde Selena – ”Men jeg knokler min røv ud af bukserne. Jeg elsker virkelig at skrive og skabe melodier og vokse. Jeg føler, at det er min chance for at sige alle de ting, jeg gerne vil sige.”

Læs også: What! Justin siger, at ægteskabet med Hailey var planlagt.

Det er modigt af Selena at komme med en sådan indrømmelse, når hun lever af at lave musik. Heldigvis kom Kelly Clarkson med et virkelig sødt svar til Selena:

”Du sagde, 'en masse folk synes måske ikke, at jeg er den bedste sanger.’ Den bedste sanger i verden, er ikke den mest højlydte. Og det er ikke ’OMG, du skal synge som Whitney Houston.’ De bedste sangere i verden rører dig, og det kommer fra alle slags lyde og stilarter. Fra en sanger til en sanger, det er smukt det, du gør. Og jeg elsker din lyd, og jeg elsker at synge med på din musik. Det betyder noget, og det rører folk. Så undervurder aldrig nogensinde din gave, for den er magtfuld.”

Alle sangere og kendte har sine "hatere"… Selena har måske ikke en lyd som Ariana Grande, men hun har sin egen stil og er elsket af sine millioner af fans.

Kellys svar er også et godt budskab til dig, der tror, at du skal være som alle andre – ingen kan sammenlignes, og alle er forskellige, og så snart du accepterer dig selv, kan du tage verden med storm!

Hvis du vil se Selena åbne op om kritikken, så se med i klippet fra The Kelly Clarkson Showet herunder.