Selena Gomez
Kendte

Selena Gomez har fået nyt hår

Af Louise Haack 19. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endelig er Selena Gomez er tilbage på Instagram, men hun ser anderledes ud, end hun plejer!

Nogle gange når man har været igennem en hård periode i sit liv, trænger man til, at der skal ske noget nyt.

Måske er det også sådan, Selena Gomez har haft det. Efter hun har været væk fra offentligheden i flere måneder, fordi hun havde brug for at få en pause og fokusere på sit helbred, ser det ud som om, at hun er på vej tilbage, og et billede på Instagram har afsløret, at hun har fået en hel ny frisure ...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Selena Gomez vendte tilbage med rørende tale

Selena Gomez har nemlig klippet sit lange hår af (!), så hun i stedet har en megaflot skulderlang page. Det afslørede sangskriveren Justin Tranter på sin Instagram, da han lagde et billede op af Selena Gomez for et par dage siden.

Se Selena Gomez’ nye frisure her:

Music and love.

Et billede slået op af justin tranter (@tranterjustin) den

Og den nye frisure er ikke den eneste nye ting, der er sket i Selena Gomez’ liv. Hun har nemlig også scoret sig et nyt, sejt job.

I weekenden postede Selena Gomez et nyt billede på Instagram og fortalte, at hun skal være ambassadør og designer for brandet Coach, som blandt andet laver nogle superflotte tasker, og det indebærer også, at hun skal være deres ansigt udadtil på de sociale medier som for eksempel Instagram.

Læs også: Selena Gomez fik terapi, da hun blev kaldt for tyk

Faktisk er der allerede kommet flere billeder frem af Selena Gomez og nogle af de tasker, som hun har designet for Coach på brandets Instagram.

Yay! Det er jo virkelig dejligt, at Selena Gomez er klar til at komme tilbage i offentligheden, for vi har virkelig savnet hende i al den tid, hvor hun har været væk fra rampelyset. Men vi håber virkelig også, at hun husker at passe på sig selv nu, så hun ikke får det dårligt igen!

Er du glad for, at Selena Gomez er tilbage?

Selena Gomez har haft et hårdt år, men heldigvis har hun en masse gode veninder, som kan hjælpe hende - for eksempel Taylor Swift. Se, hvordan de hygger sig her:

9gange,SelenaGomezogTaylorSwiftvarBFF-goals

Selena Gomez og Taylor Swift i 2008
Da de fjollede rundt til premieren på "A Cinderella Story" i 2008 Taylor Swift og Selena Gomez har været veninder lææænge. De mødtes for snart ni år siden, da de begge to datede en Jonas-bror. Taylor datede Joe, og Selena var kærester med Nick Jonas. Forholdene holdt ikke, men venskabet mellem de to piger er bare blevet stærkere og stærkere.
Foto: All Over
Taylor Swift og Selena Gomez
Da de hjalp hinanden gennem svære breakupsBåde Taylor og Selena har oplevet at have et knust hjerte, men de har støttet hinanden igennem kærestesorger og dårlige breakups. En af de ting, de gør for at få hinanden i bedre humør, er at sende hinanden playlister med sange, der passer til situationen. Til magasinet Seventeen har Selena fortalt, at de blandt andet lyttede til "Since U Been Gone" af Kelly Clarkson og "Battle" med Colbie Caillat.
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift
De de bagte cute cupcakesInstagram boblede over af sød venindestemning, da Selena Gomez postede den her fine Instagram-collage fra en hyggelig aften, hvor pigerne hyggede med at pynte cupcakes.
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift
Da de var hinandens date til Grammy-uddelingenDa der skulle uddeles Grammys i 2016, dukkede Selena Gomez og Taylor Swift op arm i arm på den røde løber. De brugte lang tid på at posere og kramme foran fotograferne, og Taylor delte bagefter et billede på Instagram, hvor hun skrev, at hun havde "den hotteste date" med til showet.
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift
Da Taylor sendte verdens sødeste fødselsdagsbeskedI 2013, da Selena blev 21 år, lagde Taylor Swift et cute foto af de to veninder på Twitter med teksten: "Tillykke med de 21 år til min veninde og det tætteste, jeg har på en søster". Sødt! Happy 21st birthday to my friend, and the closest thing I've ever had to a sister, @selenagomez!! pic.twitter.com/GhOgkl3kZ1— Taylor Swift (@taylorswift13) July 22, 2013
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift
Da Selena talte om Taylors gode kærlighedsrådTaylor Swift er næsten tre år ældre end Selena, og det betyder, at hun kan give nogle virkelige gode råd til sin yngre BFF. I et interview med magasinet Seventeen har Selena sagt, at Taylor Swift er den person, hun spørger til råds om kærlighed: - Lige meget hvilket problem jeg har haft, har Taylor prøvet det før. Hun giver de bedste og mest gennemtænkte råd, sagde Selena.
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift i musikvideoen "Bad Blood"
Da de var fjender i "Bad Blood"-videoenTaylor Swift inviterede alle sine piger med i videoen til hittet "Bad Blood". Cara Delevingne, Zendaya, Lena Dunham, Gigi Hadid og mange flere var på rollelisten, men rollen som Taylors fjende nr. 1 gik naturligvis til hendes BBF Selena. - Det var så sjovt. Det føltes ikke som arbejde. Vi hang bare ud, spiste burgere, talte om drenge og så gik vi ind og lod, som om vi ville dræbe hinanden, har Selena sagt om videoen.
Foto: YouTube
Taylor Swift på turne
Da de inviterede hinanden med på scenenI 2011 stod de to veninder på scenen sammen for første gang, da Taylor Swift besøgte Selena på hendes "Speak Now"-turne. Sammen sang de Selenas nummer "Who Says". I 2015 var det så Selenas tur til at være aftenens gæst, da hun lagde vejen forbi Taylor Swifts "1989"-turné og gav publikum en eksklusiv oplevelse ved at synge nummeret "Good for You" live for første gang.
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift
Da de gav hinanden gode karriererådÆgte veninder støtter hinandens drømme for fremtiden og står altid klar med gode råd, når nye ting skal prøves af. Selena har fortalt, hvordan hun er blevet inspireret af Taylor til at være mere ærlig og ægte i sine tekster, og inden Taylor udgav albummet "1989", havde Selena fået lov til at smuglytte og komme med kommentarer til numrene undervejs.
Foto: All Over

Læs mere om