Kendte

Selena Gomez: Jeg fik terapi, da de kaldte mig tyk

Af Stine Kærsgaard 9. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den smukke sangerinde åbner nu op og fortæller om, hvor hårdt det ramte hende, da hun tidligere på året blev udsat for body-shaming.

Mange vil nok mene, at Selena Gomez er blandt de smukkeste kvinder i verden, men alligevel får hun ikke lov til at slippe for ondsindede kommentarer om sit udseende. Først på året oplevede hun nemlig, at flere kaldte hende tyk på de sociale medier, og faktisk var det ikke kun online, at hun skulle lægge ører til kommentarer om sin krop:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg kunne lande i lufthavnen, hvor folk råbte: ”Du er tyk!”. Det var forfærdeligt, fortæller Selena, som også erkender, at det faktisk er det første år i hendes liv, hun har skullet deale med, at folk har kommenteret negativt på hendes krop på den måde.

Læs også: Selena Gomez sender fan dræberøjne

Fordi det var så slemt, måtte Selena derfor starte i terapi for at kunne komme videre. Her har hun lært at elske sin krop, som den er – også selv om, der ryger et par ekstra kilo på nogle gange.

Samtidig afslører Selena også, at hendes nye album-cover til ”Revival” netop repræsenterer, at man skal elske sin krop og være ligeglad med, hvad andre tænker.

Læs også: Det siger Selena om Justin Biebers nye hår

Vi er kede af at høre, at forårets body-shame har ramt Selena så hårdt. Men vi er glade for, at hun har modtaget terapi og lærer, at andres onde kommentarer ikke skal ramme hende.

Se Selena Gomez hænge ud sammen med sine veninder i galleriet her:

SelenaGomezmedveninder

Læs mere om

MestLæste