selena gomez og christina grimmie
Kendte

Selena Gomez bryder sammen under hyldest til dræbte Christina Grimmie

Af Marie Søndergaard 13. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De to sangerinder havde et helt specielt forhold, og Selena kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun dedikerede en sang til Christina under sin koncert!

Fredag aften skete det, der bare ikke må ske! En psykisk syg fan skød og dræbte sangerinden Christina Grimmie, da hun gav autografer efter en koncert i Orlando i USA. Så forfærdeligt! Mange fans og stjerner har siden skrevet de sødeste ord om Christina på sociale medier, og Selena Gomez dedikerede lørdag sangen ”Nobody” til sin gode veninde, da hun gav koncert.

Læs også: Alt du skal vide om Selena Gomez

Christina Grimmie blev kendt, da hun i 2014 var med i ”The Voice”, og hun lagde ikke skjul på, at hun senere så Selena som sin mentor. Selenas stedfar, Brian Teefey, troede så meget på Christinas talent, at han arbejdede som hendes manager, og efter hendes død har han startet en indsamling til Christinas familie. Christina var altså rigtig tæt på Selena og hendes familie.

Læs også: Selena gik i terapi

Se den rørende video af Selena, som bryder sammen under ”Nobody” herunder.

Christinas død var ikke den eneste forfærdelige hændelse, der skete i Orlando i weekenden. Tidligt søndag gik en mand ind på en natklub for homoseksuelle, hvor han skød vildt omkring sig og dræbte mere end 50 mennesker. Det er svært at forstå, hvorfor sådan noget sker … #prayfororlando.

I galleriet kan du se billeder af Selena!

SelenaGomezsmukkeforvandling

MegetMere