Kendte

Selena Gomez afslører, at Cole Sprouse var hendes barndoms-crush – og Cole svarer

Af Anna Løwe 19. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem har ikke haft et crush på Cole Sprouse?! Nu melder Selena Gomez sig også ind i gruppen af fan-girls og afslører, at hun havde et crush på Cole, da hun var lille. Se her, hvad Cole svarer.

I sidste uge gik fans af Selana Gomez lidt amok, da skuespillerinden postede en video på Instagram, der afslørede, at hun havde haft et crush på Cole Sprouse. De to havde begge deres egne Disney Channel-shows, da de var mindre, og det var altså dér, Selena fik øjnene op for Cole.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Dater Niall Horan og Selena Gomez?!

Men Lili Reinhart kan tage det helt roligt – Selina Gomez prøver bestemt ikke at bryde Sprousehart op. Cole var nemlig ”bare” et af hendes barndoms-crushes. I videoen er det tydeligt, at Selena har haft meget på hjerte, da hun var 11 år. Hun har nemlig skrevet en masse forskelligt på den væg, hun filmer, blandt andet ordene: ”Selena og Cole Sprouse hører sammen for evigt”. Ååårh!

Se posten nedenfor:

Under videoen skriver Selena, at hun tydeligvis var splittet mellem Juan og Cole Sprouse, da hun var 11 år – et andet sted på væggen står der nemlig ”Selena + Juan” i et hjerte (ingen ved, hvem Juan er, btw!). Cole er nu også en af dem, der har set Selenas søde post, og i sædvanlig Cole Sprouse-stil, har han tilføjet en sjov kommentar: ”Always Juan-upping me”, skrev han. Fire dage senere svarede Selena “nice one” og tilføjede en grinende emoji. BFF-materiale, måske?!

Cole Sprouse er stadig sammen med sin Riverdale-kæreste Lili Reinhart, men Selena er single, så Juan – hvis du læser med, er det måske ved at være tid til at invitere Selana på en date.