Kendte

Dater Niall Horan og Selena Gomez?!

Af Selina Sander Jensen 10. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er ikke sket meget i Selenas kærlighedsliv, siden hun og Justin Bieber gik fra hinanden sidste år. Men nu går der rygter blandt fans om, at Selena dater den tidligere One Direction-stjerne, Niall Horan.

Den 26-årige sangerinde, Selena Gomez, er for nyligt blevet spottet til en Lewis Capaldi-koncert sammen med den 25-årige Niall Horan. Det er journalisten Mike Wass, der tilsyneladende har set de to popstjerner sammen.

På sin Twitter-profil uploadede han en video fra showet og skrev, at hvis han ikke hallucinerede, så sad Selena og Niall ved bordet ved siden af ham. Det har fået både Selenas og Nialls fans til at tro, at der måske er mere end bare et venskab mellem de to.

Læs også: Niall Horan: Selena Gomez var mit første crush

Ifølge In Touch Weekly har Selena fået en kæreste, og det skulle være et rimelig seriøst forhold. En kilde har fortalt dem, at den hemmelige fyr har brugt meget tid hjemme hos Selena på det seneste.

Dog er der ifølge HollywoodLife ikke kærlighed mellem Selena og Niall. En kilde har nemlig fortalt dem, at Selena synes, at Niall er både sød, cute, og at hun elsker hans musik – men at de to altså ikke er kærester. Kilden udelukkede dog ikke, at der kunne opstå kærlighed mellem de to i fremtiden.

Det kunne altså være lidt sødt, hvis Selenas hemmelige fyr er Niall!!

MestLæste