Kendte

Seje stjerner til finalen i ”X Factor”

Af Anja Bruneskjold 13. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om deltagerne savner Jean Michel og Nicoline Simone, er der vist ingen fare for, at finalen bliver kedelig. Seje stjerner som Kato og Alphabeat gæster nemlig ”X Factor”-scenen til det store finale-show i Herning.

Dette års "X Factor"-finale er rykket fra København til Herning, og der er lagt op til et brag af en fest, når deltagerne for sidste gang giver den gas i "X Factor".

Læs også: Rasmus Seebac-tema i "X Factor.

I sidste uge besøgte Rasmus Seebach og Lionel Richie "X Factor"- studiet, og de var supercool. Til "X Factor"-finalen i Herning den 23. marts er det hele fire gæsteoptrædener på programmet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For udover at vi skal høre de seje "X Factor"-deltagere, så optræder både Lukas Graham og Oh Land, men også Dj'en Kato, som har hjulet Cutfather til dette års bootcamp, gæster det store live-show. Sidst, men ikke mindst, kommer Alphabeat forbi og optræder med deres nye single "Vacation" - for første gang live! Det bliver superfedt!

Læs også: Ny single fra Alphabeat.

Programmet for finalen er altså spækket med superseje musikere, og her på viunge.dk glæder vi os vildt meget til høre en masse cool musik.

Læs også: "X Factor": Det drømmer de om at synge.