Kendte

Rasmus Seebach-tema i "X Factor"

Af Anja Bruneskjold 9. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I aften går det igen løs i ”X Factor”, når deltagerne for femte gang går på scenen. Aftenens tema er Rasmus Seebach, så det er altså ægte pop, de fire finalister har på menuen denne fredag.

Vi er vildt spændte på, hvordan deltagerne klarer det i aften, når de skal give deres version af et Rasmus Seebach-nummer. Se her, hvem der skal synge hvad:

Læs også: Se Ida uden bøjle.

Nicoline Simone og Sean Michel har desværre forladt "X Factor", så de får altså ikke mulighed for at fortoke et Rasmus Seebach-nummer. Men det gør de andre deltagere derimod.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Morten Benjamin skal i aftenens live-show synge nummeret "En skygge af sig selv", mens Ida for første gang skal prøve kræfter med rigtig pop, når hun fortolker sangen "Nangijala". Line skal synge nummeret "Den jeg er", mens Sveinur får svært ved at være helt så rocket, som han plejer, når han synger hittet "Glad igen" - et vaskeægte dansk popnummer.

Læs også: Sveinur usikker på Rasmus Seebach.

Rasmus Seebach kommer også
I aftenens live-program er det ikke kun deltagerne i "X Factor 2012", som skal synge. Rasmus Seebach kommer også selv i studiet og giver et nummer sammen med Lionel Richie. De to har lige indspillet nummeret "Say You, Say Me" sammen, og det er altså dét, de skal optræde med i aftenens udgave af "X Factor".

Hvem glæder I jer mest til at høre?

Læs også: Rasmus Seebach skal synge med verdensstjerne.

MestLæste