Kendte

Se Riverdale-stjernens nye kæreste

Af Ema Seferovic 29. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Cole Sprouse, der spiller Jughead i hit-serien Riverdale, er efter bruddet med Lili Reinhart begyndt at date igen.

Der er kærlighed i luften hos Riverdale-stjernen Cole Sprouse. Den 26. oktober 2020 blev han for første gang spottet kysse og kramme med en canadisk model. Modellen hedder Reina Silva, hun er 22 år gammel, og så er hun bosat i Vancouver, Canada.

Helt ukendt er hun dog ikke for Coles mange fans. Han har, som det ses nedenfor, nemlig delt billeder af hende på sin Instagram.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Cole Sprouse har før dannet par med sin med-skuespiller Lili Reinhart. Først dannede deres karakterer Jughead og Betty par i serien 'Riverdale', der rullede over skærmen i januar 2017. Få måneder efter, i marts 2017, begyndte de første dating-rygter allerede at florere efter, at Cole Sprouse, der også arbejder som fotograf, delte et sødt billede af Lili Reinhart i en smuk blomstereng.

Inden længe fandt fans verden over ud af, at romancen mellem Lili og Cole havde udviklet sig til et parforhold udenfor skærmen også.

Læs også: Lili Reinhart åbner op om bruddet med Cole Sprouse

De to Riverdale-stjerner slog dog op tilbage i marts 2020 - men uden det helt store drama. De har nemlig begge offentligt udtalt, at de stadig er på god fod, og at de ønsker hinanden det allerbedste. Læs for eksempel Coles rørende IG-post, hvor han offentliggjorde bruddet med Lili.

Læs også: Læs oversættelsen af Cole Sprouses fine break-up caption til Lili Reinhart

Men nu, lidt over et halvt år efter bruddet med Lili, ser det ud til, at Cole har fundet kærligheden igen. Denne gang i den canadiske model, Reina Silva.

Se billederne af dem sammen, som alle taler om lige nu.

MestLæste