Harry Styles
Kendte

Se, hvilken superstjerne der crusher på Harry Styles

Af Louise Wethke Buch 22. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Harry Styles har fået endnu en beundrer, og det kan vi sagtens forstå! Men denne gang er det en lidt overraskende stjerne, der savler over Harry, for hun er over dobbelt så gammel som ham!

Superstjernen Jennifer Lopez gæstede i går det populære, amerikanske talkshow ”The Ellen Show”, hvor hun skulle lege: ”Hvem vil du helst være sammen med?”. Hun skulle vælge mellem to lækre stjerner, og det første valg, hun skulle træffe, var mellem Harry Styles og Zac Efron.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ups! Harry Styles' far afslører hemmelighed om søn

Jennifer Lopez valgte Harry Styles, og han forblev hendes favorit i hele seks dilemmaer. Hun valgte Harry Styles over blandt andre The Weeknd og Brad Pitt.

Mon Jennifer har et lille crush på Harry Styles? Hvis hun har, forstår vi det godt!

Værten, Ellen DeGeneres, udnævnte til sidst Harry Styles som J.Lo's kommende kæreste. Men Jennifer Lopez, 47, synes alligevel, aldersforskellen er for stor mellem hende og Harry, 23.

- Han er lidt for ung til mig, konstaterer Jennifer Lopez.

Ifølge kilder tæt på Harry Styles er han smigret over, at Jennifer Lopez har valgt ham over Zac Efron, selvom Zac Efron, 29, er noget ældre end Harry Styles. Det skriver Hollywood.com. Harry Styles skulle altid have haft et kæmpe crush på Jennifer Lopez, og han ville med glæde invitere hende på en date, hvis han fik chancen. Heldigvis for Harry har J.Lo før datet yngre mænd - for eksempel den 18 år yngre koreograf Casper Smart.

Se klippet, hvor Jennifer Lopez flere gange peger på Harry Styles som den, hun helst vil være sammen med:

Læs også: Lindsay Lohan: Sådan afviste jeg Harry Styles

Hvis du kigger galleriet igennem, er det ret let at forstå, hvorfor Jennifer Lopez crusher på Harry Styles!

11gangeHarryStylessmeltedevoreshjerter

Harry Styles i X Factor UK
Første gang vi så ham i "X Factor"Der var ingen tvivl om, at Harry havde X Factor fra det øjeblik, han trådte ind på scenen i den britiske udgave af talentshowet. Vi var i hvert fald fans med det samme! Se hele Harrys audition her:
Foto: YouTube
Harry Styles og Lux Teasdale
Hver eneste gang han holder en babyDer er bare ikke noget mere nuttet end en lækker fyr med en baby, og Harry er heldigvis glad for børn. Her er det One Directions stylist Lou Teasdales datter Lux, der får en Harry-krammer.
Foto: All Over
Harry Styles til Brit Awards 2014
Da han var lige ved at misse en pris ved Brit Awards 2014 ...... fordi han skulle på toilettet. Vi elsker, at han er ærlig nok til at indrømme det på scenen!
Foto: All Over
Harry Styles og Abbie Robinson
Da han gav Abbie Robinson denne her gave Velgørenhed har altid haft en stor plads i Harrys hjerte, og han har flere gange mødtes med kræftsyge fans. Da han i 2015 mødte Abbie Robinson, der lider af en sjælden form for kræft, ved en One Direction-koncert i O2 Arena, forærede han hende en halskæde med et hjerte og en diamant. Nurh!
Foto: All Over
Harry Styles
Da han sov med en kæmpe bamseJa, Harry, det kan godt være, at du ligner en rockgud nu, men for os vil du altid være den cute dreng, der tog sig en lur med en kæmpe bamse ...via GIPHY
Foto: All Over
Harry Styles og hans mor Anne
Når han er sammen med sin morHarry er en ægte Mors Dreng, og vi elsker det tætte forhold han har til sin mor. Da hun blev gift i 2013, var Harry forlover og holdt en sjov og rørende tale, og han har selv udtalt, at det var noget at det mest nervepirrende, han nogensinde har gjort.
Foto: All Over
Harry Styles hjælper fan
Da han hjalp en fan på beneneUnder en shoppetur i New York blev Harry omringet af en flok fans og fotografer, og det kom til at gå lidt voldsomt for sig. En fan blev skubbet ned på jorden og slog sit ben, men heldigvis var helten Harry hurtig til at hjælpe hende op og trøste hende. Kan man være sødere? Vi tror det ikke.
Foto: All Over
Harry Styles
Da han græd over lede kommentarerHarry er en følsom fyr, og det kunne man blandt andet se i dokumentaren "One Direction: A Year in the Making", hvor Harry ikke kunne holde tårerne tilbage, da han skulle fortælle om de lede kommentarer, han fik efter en mindre god optræden i "X Factor"-showet. Vi var vist ikke de eneste, der var klar til at springe på et fly til London for at trøste ham.
Foto: All Over
Harry Styles
Da han crashede en fødselsdagsfestHvor vildt ville det lige være, hvis Harry Styles dukkede op til din fødselsdag? Den drøm blev til virkelighed for en pige ved navn Melina, da Harry Styles tilfældigvis joinede hendes fødselsdagsfrokost på restauranten Ysabel i Los Angeles. Melina og hendes veninder sørgede naturligvis for at få taget et gruppefoto. Vi er kun lidt misundelige.
Foto: All Over
Harry Styles donerer hår
Da han donerede sit hår til velgørenhedVi var mange, der fik et chok, da Harry tidligere i år klippede det lange, lækre hår helt kort, og vi er stadig ikke helt overbevist om, at det korte hår er lige så lækkert til ham. Men da vi fandt ud af, at han havde doneret sit hår til velgørenhed, tog det os sådan cirka 0 sekunder at tilgive ham.
Foto: Instagram
Harry Styles og Louis Tomlinson
Da han gav Louis det her kram ...... efter One Directions sidste koncert før pausen. Årh, 1D, vi savner jer!
Foto: All Over