Kendte

Lindsay Lohan: Sådan afviste jeg Harry Styles

Af Marie Søndergaard 11. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Men … ville I have gjort det samme som Lindsay i den her situation?

Hvordan ville du reagere, hvis Harry Styles bankede på døren til dit hotelværelse? De fleste ville nok udnytte chancen og spørge, om han ville med på date, men det var slet ikke sådan, Lindsay Lohan reagerede, da det skete for hende. Faktisk vidste hun slet ikke, hvem han var.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg vidste ikke, det var ham. Han havde jakkesæt på. Jeg sagde: “Du ser godt ud – kan jeg hjælpe dig?” Og det var bare det, fortæller Lindsay Lohan til The Sun.

Læs også: Lindsay kritiseres for Photoshop-kiks

Harry fortalte, hvad han hed, og at han var blevet sendt op for at banke på af nogle af hans venner, men Lindsay gad altså ikke feste med Harry og vennerne. Hun var nemlig lige kommet hjem fra et møde med Anonyme Alkoholikere og følte sig ikke rigtig oplagt.

- Jeg så forfærdelig ud. Jeg havde kun en stor morgenkåbe på, og det var ikke et godt look. Jeg var ved at se en dårlig film i fjernsynet, og det kunne man tydeligt høre i baggrunden, siger Lindsay.

Læs også: Se Harry med glattet hår

Hun fortalte Harry, at hun var på vej i seng, men at det var rart at møde ham. Det gik først op for Lindsay, hvem det var, der havde banket på døren, da hun forklarede situationen til sin søster, som var blevet sur over, at Lindsay ikke havde fået hans nummer.

Hm … hvad siger I til den historie?

Herunder kan du se billeder af Harry, der spiller golf!

HarryStylesspillergolf

MestLæste