Kendte

Lindsay Lohan kritiseres for Photoshop-kiks

Af Oliver Kokholm Ungermann 26. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Et billede på Instagram af Lindsay Lohan, der ser ud til at være photoshoppet, har gjort hendes fans rasende. Læs kritikken, og se billedet her!

Det sker af og til, at en stjerne bliver taget i at photoshoppe sit eget billede, og det fører som regel en del kritik med sig.

Læs også: Iggy Azalea sur over Photoshop

Det er ingen undtagelse for Lindsay Lohan, som i weekenden har fået mange hårde kommentarer, efter hun har delt et billede på Instagram, som flere mener er blevet redigeret, så hun ser tyndere ud omkring livet.

Det kan spottes ved, at flaskerne til højre for hendes mave står unaturligt skævt.

lindsay lohan- Du er godt nok dårlig til Photoshop - medmindre man lige pludselig kan købe buet shampoo-flasker, skrev en fan sarkastisk, mens en anden slet ikke forstår, hvorfor hun har gjort det.

Læs også: Lindsay Lohan blev mobbet

- Hvorfor i alverden photoshopper du et billede, når du er så lækker?

Hvad synes du om, at stjerner photoshopper deres billeder?

Dekendteskærlighedskiks

På en af sine første dates, kom Justin Bieber til at spille spaghetti ud over pigen. Ups!
Da Bella Thorne og Tristan Klier slog op, skrev Tristan en lang besked, om hvor fantastisk Bella var som kæreste. Bellas eneste kommentar til deres brud var på Twitter, hvor en fan skrev til hende, at hun nok skulle finde sin eneste ene snart. Bellas svar? - Ja, eller ærlighed.
Taylor købte et hus lige overfor sin ekskæreste Conor Kennedys hus. Det var nok lidt akavet til vejfesterne…
Cody Simpson havde inviteret en pige i biografen, men under filmen kom han til at spilde alle sine popcorn udover hende! Heldigvis tog hun det meget pænt.
Da Naya Rivera og Big Sean gik fra hinanden, beskyldte Naya ham på Twitter for at have stjålet hendes Rolex-ur. Der skulle hun måske bare have sendt ham en sms…
Man skal aldrig få tatoveret sin kærestes navn, med mindre man er helt sikker på, at man skal være sammen for evigt. Det lærte Brody Jenner på den hårde måde, da han fik sin kæreste Avril Lavignes fornavn tatoveret på armen.
Det er aldrig en god idé at udstille sine ekskærester på de sociale medier. Da Nina Dobrev og Ian Somerhalder slog op, tweetede Ian en lille sviner om sin eks. - Dagens tanke: Folk ændrer sig, men glemmer at fortælle dig det.
Chris Zylka, der blandt andet har været med i ”Hannah Montana”, havde en ret ucharmerende reaktion, da ”Pretty Little Liars”-stjernen Lucy Hale slog op med ham. - Jeg har ikke en kæreste mere. Hun bestemte sig for, at hun var for god til mig, skrev han på Twitter. Av!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste