Zendaya og Timothée Chalamet
Kendte

Se den sjove video: Timothée Chalamet driller Zendaya om Tom Holland

Af Julie Sofie Hauritz 25. oktober 2021
Foto: Mega
Der er ingen tvivl om, at Zendaya og Timothée Chalamet er gode venner! Faktisk er de så gode venner, at de snildt kan drille hinanden - også foran hele verden. Timothée har i hvert fald lige drillet Zendaya i en video lavet i samarbejde med Buzzfeed, hvor de tager den ultimative venskabstest. Vi siger ikke, at Timothée driller Zendaya med Tom Holland i videoen... Men det gør han altså - og det er det sødeste, vi længe har set!

Lige som man troede, at Zendaya og Timothée Chalamets venskab ikke kunne være mere perfekt, finder venneparret alligevel en måde at overraske os på – og ja, det involverer Tom Holland.

Og hvis du så tænker: ”Jamen, hvorfor involverer det Tom Holland?”, så skal du læse med her. Det har nemlig længe rygtes, at Tomdaya er en ting – og både efter at være blevet spottet kysse i en bil tilbage i juli og senere set til et bryllup sammen i august, lader det til, at der er noget om rygtet. 

Hverken Zendaya eller Tom har (endnu) selv bekræftet rygterne, men det afholder ikke fans fra at holde øje med de to turtelduer – og for venner, såsom Timothée, at drille lidt med deres måske mulige forhold, for den sags skyld.

Zendaya og Timothée har brugt mange timer sammen
I løbet af de seneste måneder har Zendaya og Timothée været uadskillelige. De to skuespillere har nemlig rejst verden rundt for at promovere den nye film ’Dune’.

Venneparret har lavet alt sammen: Fra pressebegivenheder til røde løbere og efterfester – og nu har de endda også taget den ultimative venskabstest med Buzzfeed, hvor de blev testet i, hvor godt de kender hinanden. Vi siger ikke, at Timothée driller Zendaya med Tom Holland i videoen... Men det gør han altså - og Zendayas reaktion er simpelthen så sød! 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I starten af testen bliver venneparret bedt om at svare på en masse grundlæggende BFF-spørgsmål. For eksempel bliver de begge spurgt ind til hinandens fødselsdage, mellemnavne, yndlingssnacks og så videre.

Testen bliver dog for alvor hed, når de bliver bedt om at nævne hinandens største celebrity crush. Her svarer Timothée nemlig helt uden at tøve: ”Nemt, Tom Holland” samtidig med, at han smiler.

Zendaya udbryder herefter i det sødeste fnis, vi længe har set, og fortsætter samtalen ved at forsøge at svare på, hvem hun tror, er Timothées celebrity crush.

Zendaya er også Tom Hollands celebrity crush
Fans husker, at Tom Holland var spurgt ind til selvsamme spørgsmål tilbage i 2017. Her svarede han, at hans største celebrity crush var Zendaya.

Så om de rent faktisk er kærester eller ej, så lader det dog til, at de i hvert fald er hinandens største celebrity crush.

Du kan se de to stjerner tage den ultimative venskabstest lige her:

Pssst! Synes du også, at der er noget, der virker underligt ved Timothées ansigtsudtryk, når Zendaya svarer på, hvem hun tror, der er hans celebrity crush?

Zendaya kan (desværre) ikke svare på, hvem det er. Da spørgsmålet kommer, svarer hun: "Åh, mand. Jeg ved det faktisk ikke… Måske er det en hemmelighed”.

En masse TikTokere har derefter haft taget et ekstra kig på videoen – og ifølge dem tror de, at han har det ansigtsudtryk, som han har, fordi det i virkeligheden er Zendaya, der er hans største celebrity crush. Say what? Det ville man da kunne snakke om er lidt af en plottwist, hvis det er sandt!

MegetMere