Kendte

Se børns reaktion på #KylieJennerLipChallenge

Af Oliver Kokholm Ungermann 20. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan reagerer børn, når de ser billeder af #KylieJennerLipChallenge? Få svaret her.

For få uger siden var det den hotteste trend blandt teens at lave #KylieJennerLipChallenge, hvor man suger i en kop for at få store læber som Kylie Jenner, og internettet flyder nu med videoer af det.

Læs også: Kylie Jenners svar på farlig læbe-challenge

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men hvad tænker man egentlig om det, hvis man intet aner om legen i forvejen? Det besluttede en YouTube-kanal sig for at finde ud af, og de viste derfor billeder og videoer af unge, der har lavet deres læber kunstigt store, til en gruppe af børn - og det kom der noget ret sjovt ud af!

For man siger jo netop om børn, at de altid siger sandheden og ikke holder sig tilbage med en skarp mening. Se de sjove svar i videoen!

I galleriet kan du se, hvad du også kan bruge læbepomade til - udover til dine læber altså!

Detkandu(også)brugelæbepomadetil

De kolde morgenture på cyklen kan gøre enhvers neglebånd til et rod! Hvis du lider af tørre, flossede neglebånd, så smør dem med lidt læbepomade, inden du går i seng om aftenen. Du vågner med de blødeste negle ever!
Hvis din vintersnue får dig til at pudse næse cirka fyrre gange i timen, så er huden omkring dine næsebor sikkert både rød og øm. Smør dig med lidt læbepomade under næsen, det virker både helende og dulmende på smerten.
Nye sko? Så har du sikkert fået dig en vabel eller to. Smør lidt læbepomade på, der hvor dine sko klemmer. Det forhindrer den friktion, der giver vabler.
Store øjenbryn er et skønhedshit, der er kommet for at blive, men de skal helst ikke være for buskede. Derfor kan du bruge lidt læbepomade til at holde dem på plads.
Hvis din mascara er blevet tværet ud i regnen, så kan din læbepomade redde dig fra pandaøjne! Smør en lille smule på, der hvor din mascara er løbet, og tør forsigtigt efter med en vatrondel eller en serviet. Det fjerner alle spor af mascara.
Har du lige spottet dit crush, og er du kommet ud af døren uden makeup? Bliv fin i et snuptag ved at nive dig selv blidt i kinderne og smøre lidt læbepomade øverst på dine kindben. Så ser du frisk og flot ud igen!
Vil du have din øjenskygge til at se mere intens og farverig ud? Bland den med en smule læbepomade, så får du din helt egen hjemmelavede cremeøjenskygge.
Sidder lynlåsen fast i dine yndlingsstøvler? Gnub den med lidt vaseline, så burde den løsne sig.
Giv dine sorte læderstøvler lidt love med læbepomaden, hvis de er begyndt at revne.
Har du et par hårstrå, der stritter lige ud fra resten af din frisure? Læg hårene ned med en smule læbepomade, hvis du ikke har voks eller hårlak ved hånden.

MestLæste